Srijeda, 24 Aprila, 2024
Rubrika:

Martinović: Ako mu je do funkcije, Abazović može biti potpredsjednik Skupštine

Ponovio je da je rekonstrukcija Vlade moguća na dva načina, po modelu koji je predložio premijer i po modelu koji podrazumijeva apsolutno nestranačku vladu, bez ijednog političara u njoj

Građani nas nijesu birali da bi se na vlast vratio Đukanović i mafijaške strukture, izabrali su nas da vodimo državu do sljedećih parlamentarnih izbora 2024. u punom kapacitetu, kazao je poslanik i potpredsjednik Demokratske Crne Gore Vladimir Martinović.

Ponovio je da je rekonstrukcija Vlade moguća na dva načina, po modelu koji je predložio premijer i po modelu koji podrazumijeva apsolutno nestranačku vladu, bez ijednog političara u njoj.

“Takođe, ostaje ponuda koju sam ranije uputio potpredsjedniku Vlade, gospodinu Abazoviću, da, uz rekonstrukciju koja bi se sprovela po drugom modelu, koji zagovara URA, ako mu je do funkcije, bude izabran za potpredsjednika Skupštine”, napisao je Martinović na Tviteru.

 

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
tttttttrrt
18.10.2021-06:42 06:42

Vlado ti si za psihijatriju koliko treba da ti kaze Abazovic da je njegova funkcija da se pita za policiju i mozete izvrcat- prevrcat -lonce- kapake-poklopce- kako vama odgovara necete se pitat sa policijom i sa tim zavsite !Vidi se i po tvom govoru da si neskolovan kad drzis govor pola rijeci pojedes a pola mucas tako da ni ti sam sebe ne razumijes sta pricas a ne mi koji te slusamo gasimo TV kad se pojavis da nesto promucas !