Srijeda, 24 Aprila, 2024
Rubrika:

Marta Šćepanović predsjednica OO DPS-a Kolašin

Kako je saopšteno iz DPS-a, ono što je preporučuje za ponovni izbor na ovu funkciju je prije svega dosadašnje uspješno rukovođenje Opštinskom organizacijom DPS Kolašin i rezultat na poslednjim parlamentarnim izborima ostvaren na nivou grada

Na jučerašnjoj sjednici Opštinskog odbora Demokratske partije socijalista DPS Kolašin, kojom je predsjedavala Aleksandra Vuković, za predsjednicu je izabrana Marta Šćepanović.

Kako je saopšteno iz DPS-a, ono što je preporučuje za ponovni izbor na ovu funkciju je prije svega dosadašnje uspješno rukovodjenje Opštinkom organizacijom DPS Kolašin i rezultat na poslednjim parlamentarnim izborima ostvaren na nivou grada.

“Želim da se zahvalim članovima OO DPS-a Kolašina i Predsjedništvu DPS Crne Gore na povjerenju koje su mi ukazali. Vjerujem da će kontinuitet povjerenja biti kontinuitet zajedničkih aktivnosti i napora koji su pred nama kako bi i nakon lokalnih izbora nastavili da razvijamo Kolašin i stvaramo uslove za kvalitetniji život građana. Sigurna sam da će DPS sa obnovljenom energijom i reformisanim djelovanjem nastaviti da bude pokretač razvoja Kolašina i garant stabilnosti i prosperiteta evropske Crne Gore” saopštila je Šćepanović.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Urašević
11.02.2022-10:21 10:21

Odlično rešenje! Ovim izborom ubrzaćese odlazak DPS u opoziciju!