Utorak, 16 Aprila, 2024
Rubrika:

Marta Šćepanović na čelu Pokreta ”Zajedno GRADimo Kolašin”

Lista je rezultat koalicionog dogovora DPS-a, SDP-a i SD-a ali i učešća građana koji kao ''vanpartijci'' žele kroz učešće u Pokretu da dadnu doprinos daljem razvoju Kolašina

Pokret „Zajedno GRADimo Kolašin“ predao je izbornu listu kandidata za odbornike SO Kolašin na predstojećim lokalnim izborima. Lista je rezultat koalicionog dogovora DPS-a, SDP-a i SD-a ali i učešća građana koji kao „vanpartijci“ žele kroz učešće u Pokretu da daju doprinos daljem razvoju Kolašina.

Nosilac liste je Marta Šćepanović, aktuelna predsjednica opštine Kolašin, zatim slijede Bojan Zeković, Balša Cvetković, Bojan Despotović, Milivoje Bulatović, Duško Šćepanovič, Ivan Grdinić, Jelena Zindović, Matija Bulatović, Goran Rakočević, dr. Aleksandar Vlahović, Anica Mijatović, Vladan Bulatović, Dušica Baković, Bojan Kuburović, Iva Simonović, Petar Lakićević, Manojlo Vlahović, Božidar Pižurica, Milica Šćepanović, Esad Islambašić, Marko Grujić, Mirko Jeknić, Bojana Lakićević, Darko Popović, Ivana Bulatović, Aleksandar Vlahović, Nikola Andjelić, Tanja Adžić, Branko Rakočević i Zlatko Jovanović.

”Naš pobjednički Pokret „Zajedno GRADimo Kolašin“ je mnogo širi od partijskih saveza sa nestranačkim ličnostima na mjestima odlučivanja. Pokret okuplja ljude sa različitim pogledima na političke, državne i globalne teme. Mi te razlike ne krijemo,naprotiv,ponosni smo na spremnost svih nas da Kolašin stavimo na prvo mjesto. Spremni smo da ono što nas dijeli stavimo po strani. Nikada ranije nijesmo bili složniji, hrabriji i odlučniji da preuzmemo odgovornost za naš grad i učinimo Kolašin boljim i ljepšim mjestom za život.To vam garantujemo našim znanjem, iskustvom, mladošću i energijom, stručni i posvećeni. Sa listom našeg Pokreta, znate na čemu ste”, poručila je Marta Šćepanović, nosilac liste.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Ismet
27.09.2022-13:59 13:59

Bravo.Ovskvi,posteni nekomprovitovani korupcijom i aferama trebaju dps,kao marta vukovic ima ih mnogo,a ima mnogo i onih kojima se treba zahvalit,jer su ukaljalindebelo.ugled najace partije koja je stvorila drzavu a iskreno i brojne afere visoke korupcije.To je nepobitna istina.Sigursn sam da ce i vukovic i marta ubedljivo pobijedit.Sretno