Četvrtak, 28 Marta, 2024
Rubrika:

Marović: Zašto je Otvoreni Balkan stalno na dnevnom redu i zašto Srbija svakodnevno vrši pritisak na Crnu Goru

''Zašto je Otvoreni Balkan stalno na dnevnom redu i zašto Srbija svakodnevno vrši pritisak na Crnu Goru koja ima najrealnije šanse da se prva priključi EU'', napisala je bivša ministarka na Twitter-u

Bivša ministarska evropskih poslova i potpredsjednica Vlade Crne Gore Jovana Marović osvrnula se na najnoviji poziv premijerke Srbije Ane Brnabić, koja je zamolila BiH i Crnu Goru da razmisle “još jednom” o priključivanju u regionalnu inicijativu “Otvoreni Balkan”.

“Zašto je Otvoreni Balkan stalno na dnevnom redu i zašto Srbija svakodnevno vrši pritisak na Crnu Goru koja ima najrealnije šanse da se prva priključi EU”, napisala je bivša ministarka na Twitter-u.

Citirala je premijerku Srbije, koja je navela da inicijativa “nema vezu sa politikom”.

“To nema nikakve veze sa politikom, osim što će svakako smanjiti tenziju u ovom trenutku”, podsjetila je Marović na riječi Brnabić.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

4 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
BMX
02.05.2023-16:03 16:03

Jovana, draga, kad je trebalo to jasno i glasno da pricas – cutala si.
Sad kad smo na ivici ponora u koji nas guraju brat Abaz, DF, Demokrate, SNP i naravno – URA, da nije kasno …?

sičija
03.05.2023-11:45 11:45
Reply to  BMX

NIKAD NIJE KASNO AKO STIGNEMO PRIJE PONOĆI. Svi treba da reagujemo protiv tzv. Orvorenog Balkana, jer nam nema spasa više nikad ako nas uguraju u tu baru s krokodilima. Stop Otvorenom Balkanu!

Pe Pera
03.05.2023-09:56 09:56

tako mlada a pravi se glupa…

Krsto
14.05.2023-06:09 06:09

Zasto Vucic i Rama zele tzv Otvoreni Balkan..Zato sto je to za njih velika Srbija i velika Albanija na racun Bosne I Crne Gore..Zanimljivo je da je Kosovo protiv otvorenog Balkana…Oni ne vjeruju ni rijec ni Vucicu ni njegovom bratu Ediju Rami