Subota, 20 Aprila, 2024
Rubrika:

Marović: Vlada da hapsi sebe za partijsko zapošljavanje; Medojević: Partijsko zapšljavanje nije krivično djelo

Za krivično djelo partijsko zapošljavanje za očekivati je da Vlada hapsi i samu sebe, saopštila je na Twitter-u izvršna direktorka Politikon mreže Jovana Marović. Na tu objavu nadovezao se lider Pokreta za promjene Nebojša Medojević

Za krivično djelo partijsko zapošljavanje za očekivati je da Vlada hapsi i samu sebe, saopštila je na Twitter-u izvršna direktorka Politikon mreže Jovana Marović. Na tu objavu nadovezao se lider Pokreta za promjene Nebojša Medojević, koji je istakao da krivično djelo “partijsko zapošljvanje” ne postoji u KZCG, te da treba početi od braće Đukanović, pa redom.

“Radi se o kampanji kancera Vijesti koji sa 5,5 odsto glasova, drže 80 odsto vlasti da se ne dopušta participacija DF ni po dubini. U dogovoru sa Đukanovićem”, naveo je Medojević.

Istakao je i da partijsko zapšljavanje nije krivično djelo, a da kupovanje birača po Nikšiću jeste.

“Korupcija u izbornom procesu. Ali policija ne želi da hapsi DPS funkcionere, funkcionere opštine Nikšić, Crvenog krsta koji nude novac, usluge i posao u zamjenu za glas”, dodao je predsjednik PzP.

Marović je potom ocijenila da se tek kada posao budu dobijali najbolji kandidati, bez obzira na partijsku pripadnost, može govoriti o depolitizaciji, po širini i po dubini.

“Prvo početi od braće Đukanović, pa redom. Milijarde eura su u pitanju. Pa onda od Miška Perovića i Željka Ivanovića, Žarka Rakčevića, Toma Čelebića, Krgovića, Baće Radovića itd itd. Ubovića i Mojkovačkog klana, Mićunovića”, napisao je Medojević.

IzvorCDM

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve