Srijeda, 24 Aprila, 2024
Rubrika:

Marković: Vlada pala zasluženo, legitimno i pravedno

Prema njegovim riječima, danas smo dobili novu priliku koju ne smije propustiti evropska, građanska i antifašistička politička svijest

Izglasavanjem nepovjerenja vladi Zdravka Krivokapića zaustavljamo nezapamćenu eroziju države, njenog demokratskog i građanskog bića, i prekidamo njenu međunarodnu kompromitaciju, ocijenio je poslanik DPS-a i bivši premijer Duško Marković.

“Vlada je pala zasluženo, legitimno i pravedno – jer je od 81 podržavalo svega 11 poslanika”, napisao je Marković na Twitteru.

Prema njegovim riječima, danas smo dobili novu priliku koju ne smije propustiti evropska, građanska i antifašistička politička svijest.

“Pozivam da se okupimo oko ubrzane evropeizacije, revitalizacije institucija, i hitnog ekonomskog i društvenog oporavka”, zaključio je Marković.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

2 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Crnogorka
05.02.2022-11:08 11:08

Sloboda dosla -SMRT FASIZMU SLOBODA CRNOJ GORI!

Nik
05.02.2022-13:32 13:32

E stvarno i ovaj DPS. Kao da smo mi debili bez mozga. Alo Markoviću vi ste najveći krivci što nam se desio Krivokapić i što su nam se desili popovi. Nikada niste odlučno, patriotski i bez kompromisa suzbili 30-to godišnje potiranje crnogorskog identiteta već ste šurovali sa popovima ili zatvarali oči a sve da ostanete na vlasti. Da ste htjeli iskreno jačanje crnogorskog identiteta vi bi uveli u obrazovanje dešavanja iz 1918-1941 kad nas je Srbija gazila, onda bi obnovili CPC i tražili Tomos od Vaseljenskog patrijaha. Djeca bi nam naučila pravu i istinutu istoriju i ne bi se obrazovala… Pročitaj više »