Četvrtak, 18 Aprila, 2024
Rubrika:

Marković u Rožajama: DPS spreman za novu epohu razvoja Crne Gore

Imamo dinamičan ekonomski razvoj i posvećeni smo boljem životu naših građana“, saopštio je Marković članovima rožajskog opštinskog odbora DPS

Demokratska partija socijalista je spremna za novu epohu sveukupnog razvoja Crne Gore, a snažnim ulaganjima u sjeverni region radimo za bolji kvalitet života, nova radna mjesta i otvaranje perspektive za mlade ljude, kazao je zamjenik predsjednika DPS Duško Marković, na sjednici proširenog opštinskog odbora u Rožajama.

“DPS danas predstavlja ozbiljan državni i nacionalni pokret. Uspješno smo odoljeli brojnim izazovima, učvrstili državnu nezavisnost i kao nikada prije pozicionirali se na međunarodnoj sceni. Imamo dinamičan ekonomski razvoj i posvećeni smo boljem životu naših građana“, saopštio je Marković članovima rožajskog opštinskog odbora DPS.

Zamjenik predsjednika DPS-a osvrnuo se i na aktuelne političke prilike.

“Sposobni smo da predvidimo potrebe vremena i zarad društvene stabilnosti i prosperiteta Crne Gore spremamo novu političku ponudu koja će značiti veći stepen konsenzusa na našoj političkoj sceni”, ocijenio je Marković, poručujući da je Rožaje primjer multanacionalnog sklada, građanske orijentacije i čvsto uporište državne politike.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve