Četvrtak, 28 Marta, 2024
Rubrika:

Marković: Skandalozna interpretacija himne zlonamjerna konstrukcija koja udara na ugled Crne Gore

''Državna himna Crne Gore izložena je poruzi i to na javnom skupu 6. januara u Podgorici, čiji su program i sadržaj poznati javnosti i nadležnim državnim organima i službama'', naveo je Marković

Osuđujem skandaloznu interpretaciju himne, za koju je jasno da nije nikakav umjetnički iskaz, već zlonamjerna konstrukcija koja udara na ugled Crne Gore i dostojanstvo svakog građanina koji je osjeća svojom, poručio je poslanik Demokratske partije socijalista (DPS) Duško Marković.

Podsjećamo, ispred Hrama Hristovog vaskrsenja u Podgorici Danica Crnogorčević izvela je 6. januara tokom Badnje večeri skandaloznu interpretaciju crnogorske himne u kojoj veliča srpski rod.

“Državna himna Crne Gore izložena je poruzi i to na javnom skupu 6. januara u Podgorici, čiji su program i sadržaj poznati javnosti i nadležnim državnim organima i službama”, naveo je Marković.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Tara
11.01.2023-10:11 10:11

Markovicu..da vi nijeste dosli na celo Premijera..ovo se ne bi desilo..pricanje….i samo pricanje..Podnesite krivicnu prijavu..ovo se zove Udar na suverenu drzavu CG..