Petak, 29 Marta, 2024
Rubrika:

Marković sjutra počinje razgovore u okviru Saveza za Evropu

Premijer Marković će sjutra, na odvojenim sastancima, razgovarati sa predstavnicima Centra za demokratsku tranziciju i Građanske alijanse

Predsjednik Vlade Crne Gore Duško Marković počeće sjutra dijalog u okviru Saveza za Evropu, gdje će sa relevantnim društvenim i političkim akterima razgovarati o svim pitanjima koja će pomoći da se prevaziđu podjele i iznađe zajednički imenitelj u interesu građana i naše evropske perspektive, saopšteno je iz Vlade.

Duško Marković

“Premijer Marković će sjutra, na odvojenim sastancima, razgovarati sa predstavnicima Centra za demokratsku tranziciju i Građanske alijanse. Nakon sastanaka biće objavljeno saopštenje za javnost, a Služba za odnose s javnošću obezbijediće medijima fotografije i snimke sa početka sastanaka.

Na pismo predsjednika Markovića upućeno opozicionim parlamentarnim partijama, nevladinim organizacijama koje se bave pitanjima evropskih integracija i izbornim procesom, predstavnicima akademske zajednice i medijima, većina je pozitivno odgovorila. Dominantno je podržan stav Premijera o potrebi dijaloga i postizanja konsenzusa”, piše u saopštenju.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve