Petak, 29 Marta, 2024
Rubrika:

Marković-Trudo: Odlični bilateralni odnosi Crne Gore i Kanade

Predsjednik Vlade Crne Gore Duško Marković susreo se pred sam početak Samita NATO-a sa predsjednikom Vlade Kanade Žastinom Trudoom i predsjednikom Letonije Egilsom Levitsom

Predsjednik Vlade Crne Gore Duško Marković susreo se pred sam početak Samita NATO-a sa predsjednikom Vlade Kanade Žastinom Trudoom i predsjednikom Letonije Egilsom Levitsom.

https://twitter.com/MontenegroNATO/status/1202168464150028288

Tokom susreta premijerâ Crne Gore i Kanade akcenat je stavljen na odlične bilateralne odnose dviju država i kvalitetnu saradnju u okviru NATO-a.

Predsjednik Marković se zahvalio premijeru Trudou na podršci koju Kanada pruža Crnoj Gori kao i na savezništvu u okviru Isturenog prisustva NATO-a na Istočnom krilu gdje su crnogorski vojnici pod komandom kanadskih snaga.

Sastanak crnogorskog premijera i letonskog predsjednika ticao se podrške te zemlje evropskim integracijama Crne Gore i zemalja Zapadnog Balkana

Marković i Levits ocijenili su da je razmjena iskustava u oblasti suprotstavljanja hibridnim prijetnjama izuzetno značajna za Crnu Goru i Letoniju kao i dalja saradnja u okviru NATO-a.

https://twitter.com/MontenegroNATO/status/1202168474551947264

Letonski predsjednik cijeni doprinos Crne Gore zajedničkim ciljevima Alijanse jer naša zemlja na Istočnom krilu NATO-a participira sa 30 vojnika u okviru združenih snaga Alijanse u Letoniji.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve