Petak, 19 Aprila, 2024
Rubrika:

Marković: Rekonstrukcija Vlade propala, samo političko licemjerje joj može produžiti mandat

Poslanik Demokratske partije socijalista Duško Marković ističe da su ovih dana učestale prijetnje da se ne smije podržati opravdan i obrazložen prijedlog 40 poslanika za izglasavanje nepovjerenja Vladi Zdravka Krivokapića

Poslanik Demokratske partije socijalista Duško Marković ističe da su ovih dana učestale prijetnje da se ne smije podržati opravdan i obrazložen prijedlog 40 poslanika za izglasavanje nepovjerenja Vladi Zdravka Krivokapića.

“One dolaze i od onih koji su Vladu opstruirali od dana kada su je izabrali; i od onih koji su željeli da izaberu novu. Činjenice su neumoljive: aktuelna Vlada mjesecima potvrđuje da je nesposobna i nefunkcionalna, a od prvog dana urušava Crnu Goru i njene vrijednosti. Njena rekonstrukcija je propala, i njen opstanak nije moguć”, istakao je Marković na Tviteru.

A zatim je poručio.

“Svaki dan ove Vlade donosi nesagledivu štetu po našu ekonomiju, zdravlje građana, demokratiju i društvo u cjelini. Samo političko licemjerje i poigravanje sa sudbinom građana i države, i to pred očima domaće i međunarodne javnosti može produžiti mandat Krivokapićevoj Vladi. Podsjećam kolege da Ustav garantuje nezavisnost i samostalnost u opredjeljenju svakog poslanika, pa pozivam da iskoristimo svoj ustavni kapacitet – i da glasamo po sopstvenom uvjerenju”, navodi Marković.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve