Četvrtak, 25 Aprila, 2024
Rubrika:

Marković podsjeća Abazovića: Još 2019. uspostavljena savremena brodogradnja za potrebe elitnog turizma

On je to kazao reagujući na jučerašnju izjavu Abazovića da aktuelna Vlada vraća brodogradnju u Crnu Goru

Podsjećam premijera Dritana Abazovića da je 41. Vlada uspostavila savremenu brodogradnju za potrebe elitnog turizma. U Davosu smo 2018. dogovorili projekat valorizacije brodogradilišta Bijela i otpočeli remedijaciju i čišćenje radioaktivnog grita (otpada) iz Bijele, i za to platili 23 milione eura, saopštioje bivši premijer Duško Marković.

On je to kazao reagujući na jučerašnju izjavu Abazovića da aktuelna Vlada vraća brodogradnju u Crnu Goru.

“Dobro došao Adriatic42, dobro došao plutajući dok! Postajemo destinacija za remont super jahti”,istakao je Abazović između ostalog.

Bivši premijer Marković ga danas podsjeća da je još 2019. otpočela realizacija projekta modernog brodogradilišta.

“2019. sam, baveći se svojim državnim poslom, obišao radove u Bijeloj i sa čelnicima Damena konstatovao da je otpočeo projekat modernog brodogradilišta, kao prilika koja mijenja crnogorsku ekonomiju, donosi desetine milione eura investicija, nove prilike i nova radna mjesta. Radujem se što je već stigao plutajući dok”, napisao je Marković na Twitteru.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
B.Zeković
25.06.2022-11:27 11:27

Baš ste potresli Abazovića, gospodine Markoviću. Uzaludna Vam je sva priča. Abazović je napravio brodogradilište za jahte u Bijoloj. Abazović je napravio autoput i otvoriće ga 13. jula, slavodobitno. Tog dana kad je Crna Gora uvijek u istoriji ulazila u borbu za slobodu i opstanak,, Abazović će svečano proslaviti njeno uništenje i proglašenjem za dio Srbije. Umjesto što podsjećate Abazovića, da je brodogralište Bijela rezultat Vašeg rada, što ponovo zamajavate Crnogorce i Crnogorce i ne pokrenete zaustvljanje ovog neprijatelja Crne Gore u njegovom naumu totalnog uništenja Crne Gore. A on u tome uspijeva bez ikakvog otpra od strane DPS-a, a… Pročitaj više »