Petak, 19 Aprila, 2024
Rubrika:

Marković: Neće se dati Crna Gora

Branićemo državu, branićemo jedni druge, i sačuvati naše građansko dostojanstvo, poručuje Marković

Poslanik Demokratske partije socijalista Duško Marković kazao je da premijer Zdravko Krivokapić ispunjava obećanje dato na Premijerskom satu, koje je glasilo – “biće vas sve manje”, ali mu i poručuje da se “neće dati Crna Gora”.

Podsjetimo, Vlada bi na današnjoj sjednici trebalo da razmatra izmjene Odluke o kriterijumima za sticanje crnogorskog državljanstva i izmjene Zakona o registru prebivališta i boravišta.

“Poštovani građani, i april odmiče, a Crna Goras još nema budžet. Ekonomija je pred kolapsom, standard građana dramatično pada, nesigurnost stanuje u svakom domu. Ali zato Vlada donosi Odluku kojom mijenja uslove o sticanju državljanstva CG na štetu državnih i nacionalnih interesa. Premijer Zdravko Krivokapić ispunjava obećanje dato svima nama na Premijerskom satu, koje je glasilo – “biće vas sve manje”. Ali neće se dati Crna Gora! Branićemo državu, branićemo jedni druge, i sačuvati naše građansko dostojanstvo!”, naveo je Marković na Tviteru.

 

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Migo
08.04.2021-09:28 09:28

Markoviću vjerovaćemo Vam ako danas pred vladu sa narodom budete lično Vi i presednik Đukanović ako ne budete ne javljajte se više jer vam na riječi malo ko više vjeruje.Lideri današnje vlasti godinama po kiši i vetru su bili pred svoje pristalice na svaki protest pa danas po ovom lijepo danu je red da i vi budete sa svojima