Četvrtak, 25 Aprila, 2024
Rubrika:

Marković: Ne sumnjam da će DPS podrobno analizirati rezultate izbora

''Demokratska partija socijalista je uvijek podrobno analizirala rezultate izbora i ne sumnjam da će ti biti učinjeno i ovog puta''

Poslanik DPS Crne Gore i bivši premijer Duško Marković rekao je za Portal RTCG da ne sumnja kako će DPS podrobno analizirati rezultate izbora.

“Demokratska partija socijalista je uvijek podrobno analizirala rezultate izbora i ne sumnjam da će ti biti učinjeno i ovog puta. Kao što znate ja više nijesam u rukovodstvu stranke tako da ne mogu davati izjave u ime DPS-a”, kazao je Marković.

Poslanika Markovića upitan je kako komentariše rezultate nedjeljnih lokalnih izbora, posebno rezultat DPS, i da li treba da uslijedi sveobuhvatna analiza na stranačkim organima.

Na nedjeljnim lokalnim izborima DPS je od 14 opština i gradova vlast zadržao samo u tri. Rezultat u Šavniku zavisiće od ponovljenog glasanja na nekoliko biračkih mjesta.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

2 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
BobZekovic
25.10.2022-15:50 15:50

Gospodine Markoviću, ovakve izja kao što je Vaša današnja nevjerovatno štete DPS. Ako ste uvijek u DPS pažljivo analizirali rezultate izbora u ankete javnog mnjenja, onda zašto u kontinuitetu primjenjujete gubitničku taktiku na izborima ilipri donošenju važnih političkih očdluka. I zadnji, lokalni izbori Vas demantuju. Užasno je bilo slušat prepotentne izjave predsjednika CG, Mila Đukanovića kao: “SIGRUNI SMO POBJEDNICI”, “UBJEDLJIVO POBJEĐUJEMO”. Sa istim stilom nastupali ste i 2020, pa je DPS, a sa njim i Crna Gora koja mu je vjerovala, , tresnu o zemlju i sav se polomio. Gospodine Markoviću, DPS vrvi od dvoličnih i nesposobnih, a počesto i… Pročitaj više »

Vlado
25.10.2022-19:16 19:16

Zivela spc