Subota, 20 Aprila, 2024
Rubrika:

Marković: Ne obraćajte pažnju na kukavice koje prijete i kunu, država odlučna da obezbijedi mir i stabilnost

Naglasio da je država odlučna da obezbijedi stabilnost i mir u zemlji i danas i na dan izbora 30. avgusta, a i nakon toga – uprkos prijetnjama opozicije i kletvama sveštenika

Zamjenik predsjednika DPS, Duško Marković je rekao da moderan savremeni svijet, posebno svijet u 21. vijeku, nije zabilježio i ne pamti da se jedna vjerska zajednica uključila u izborni proces.

“Ne pamti se situacija, da su političari iz crkava i manastira, kretali u političku kampanju. Niko ne pamti da je bilo koji sveštenik, bilo koje vjerske zajednice, širom planete, uključen u političku agitaciju bilo koje političke stranke! A mi to imami sad u Crnoj Gori. To je udar na slobodu i dostojanstvo”, izjavio je Marković u Pljevljima.

On je naglasio da je država odlučna da obezbijedi stabilnost i mir u zemlji i danas i na dan izbora 30. avgusta, a i nakon toga – uprkos prijetnjama opozicije i kletvama sveštenika.

“Svjedočimo ovih dana da nam pristalice DF i SNP prijete, da prijete našim glasačima, da to rade i javno i tajno, pozivima i različitim vrstama oglasa, da nas kunu i proklinju sveštenici u njihovim političkim povorkama… Ne obraćajte pažnju na te galamdžije i te kukavice! Crna Gora i mi u njoj imamo mudrosti i hrabrosti. Mi smo odgovorna politička partija. Mi smo odgovorni politički ljudi, mi čuvamo stabilnost i mir u zemlji, mi ne odgovaramo na provokacije. Ali, sa ovog mjesta želim da poručim: mi smo sposobni – kao nikada do sada – da očuvamo mir svakog pojedinca i svake porodice u Crnoj Gori! Mi smo odlučni da obezbjedimo stabilnost i mir u zemlji, i danas i 30. avgusta i posle 30. avgusta”, zaključio je Marković.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve