Utorak, 23 Aprila, 2024
Rubrika:

Marković: Nastavljamo da stvaramo uslove da žitelji Plužina ostaju na svojim imanjima

"Unapređujući infrastrukturu, nastavljamo da stvaramo uslove da vrijedni žitelji Plužina i cijelog durmitorskog kraja, ostaju na svojim imanjima, rade i proizvode, čime ćemo zajedno doprinijeti podizanju životnog standarda“, navodi se u čestitki predsjednika Vlade

Premijer Duško Marković čestitao je u ime Vlade i u svoje ime Dan opštine Plužine građanima Plužina, predsjedniku opštine Mijušku Bajagiću, predsjedniku Skupštine opštine Petru Mitriću, i odbornicima u lokalnom parlamentu.

Duško Marković

“Snažna posvećenost Vlade unapređenju razvoja sjevera doprinijeće boljem i kvalitetnijem životu i manjim migracijama stanovništva u svakom dijelu naše zemlje. Unapređujući infrastrukturu, nastavljamo da stvaramo uslove da vrijedni žitelji Plužina i cijelog durmitorskog kraja, ostaju na svojim imanjima, rade i proizvode, čime ćemo zajedno doprinijeti podizanju životnog standarda“, navodi se u čestitki predsjednika Vlade.

Prirodni resursi vašeg kraja mogu biti dodatno valorizovani i iskorišćeni u oblastima poljoprivrede, vodoprivrede, energetike.

“Vlada ostaje otvorena za dalju saradnju i podršku svim razvojim inicijativama“, navodi se u čestitki Markovića.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve