Četvrtak, 28 Marta, 2024
Rubrika:

Marković: Ministre Mitroviću, samo nastavite po već definisanoj agendi naše Vlade

Nije dovoljno da se Pljevljima prilazi samo od jednog problema i samo sa jedne teme. Ovom gradu dugujemo mnogo više, i taj razvojni i ekološki dug se mora vraćati bez odlaganja, saopštio je Marković

Dobro je da je ministar ekologije, prostornog planiranja i urbanizma Ratko Mitrović obišao Gradac, i radove na sanaciji jalovišta. Ali nije dovoljno da se Pljevljima prilazi samo od jednog problema i samo sa jedne teme. Ovom gradu dugujemo mnogo više, i taj razvojni i ekološki dug se mora vraćati bez odlaganja, saopštio je poslanik DPS-a i bivši premijer, Duško Marković.

Podsjetio je da je prije više od dvije godine Vlada koju je on predvodio imala tematsku sjednicu upravo u Pljevljima.

“Pred Pljevljake smo izašli sa konkretnim radovima na deponiji Maljevac, sanaciji jalovišta Šuplja stijena – Gradac; ekološkoj rekonstrukciji TEP; rekonstrukciji puteva do Metaljke i Mihajlovice; i izgradnji puta Crkvice – Vrulja”, kazao je Marković.

Uveli smo i ekološku naknadu u korist njihovog lokalnog budžeta, i definisali finansiranje za toplifikaciju!

“Ni manje ni više nego 100 miliona eura planski smo namijenili ne samo sanaciji posljedica, već i ulaganju u budućnost, u nova radna mjesta i zdravo životno okruženje Pljevalja. Ministre, samo nastavite po već definisanoj agendi naše Vlade – zaključci su u prilogu”, naveo je Marković na Tviteru.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve