Utorak, 23 Aprila, 2024
Rubrika:

Marković: Krivična prijava iz aferaških kabineta nije ništa drugo do hajka protiv Damjanović

Kako je objavio na Twitter-u, Damjanović je naučnica koja je Crnoj Gori i njenim stručnjacima obezbijedila mjesto na evropskim i svjetskim institutima i projektima

Sanja Damjanović je kao priznati istraživač i stručnjak bila odlična ministrica u Vladi koju sam predvodio, saopštio je danas bivši premijer i poslanik Demokratske partije socijalista Duško Marković.

Kako je objavio na Twitter-u, Damjanović je naučnica koja je Crnoj Gori i njenim stručnjacima obezbijedila mjesto na evropskim i svjetskim institutima i projektima.

“Zato krivična prijava iz aferaških kabineta, svedena na nagađanja koliko je učesnika bilo na početku seminara, a koliko nakon pauze ili kako je plaćena kotizacija nije ništa drugo do hajka protiv Sanje Damjanović, čije naučne i radne domete ne mogu dostići, a još manje poništiti”, poručio je Marković.

 

Podsjećamo, Vlada je podnijela krivičnu prijavu protiv bivše ministarke nauke Sanje Damjanović, nekadašnje sekretarke Smiljane Prelević i NN osobe zaposlene u tom resoru zbog sumnje da su oštetile državni budžet za više hiljada eura tokom organizacije dvodnevnog skupa Međunarodnog instituta za održive tehnologije jugoistočne Evrope SEEIIST.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve