Četvrtak, 28 Marta, 2024
Rubrika:

Marković: Još više i snažnije ćemo raditi kako bi se u Gusinju bolje živjelo

Podrška, kako se dodaje, neće izostati ni u narednom periodu

Premijer Duško Marković čestitao je u ime Vlade i u svoje ime predsjednici opštine Gusinje Aneli Čekić, predsjedniku Skupštine opštine Dženadinu Radončiću, odbornicima u Skupštini opštine i građanima Gusinja Dan opštine.

Duško Marković

“Bogata tradicija Gusinja temelji se na dobrim međunacionalnim i međukonfesionalnim odnosima, toleranciji, međusobnom poštovanju i razumijevanju. Upravo takav ambijent je kvalitetna osnova za snažan ekonomski i sveukupni razvoj. Vlada Crne Gore posvećeno je radila na unapređenju infrastrukture i stvaranju razvojnih pretpostavki za cijeli gusinjski kraj, kako bi ova opština svoja prirodna bogatstva mogla valorizovati na dobrobit svih građana“, navodi se u čestitki Markovića.

Podrška, kako se dodaje, neće izostati ni u narednom periodu.

“Još više i još snažnije ćemo raditi kako bi se u Gusinju bolje živjelo, ali puni efekat svih ulaganja moguć je samo u sinergiji sa efikasnom lokalnom samoupravom. U želji da zajedno sa stanovnicima Gusinja i našom dijasporom gradimo bogatiju Crnu Goru, čestitam Vam Dan opštine“, piše u čestitki predsjednika Vlade.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve