Četvrtak, 25 Aprila, 2024
Rubrika:

Marković i Pajović na čelu Foruma mladih SDP Cetinje

''FMSDP Cetinje jos jednom ističe koliko je važno participirati u lokalnoj zajednici, pa će sve svoje ideje i projekte usmjeriti u pravcu poboljšanja stanja u kojem se grad nalazi''

Forum mladih SDP Cetinje, na sinoć održanoj konvenciji izabrao je za predsjednicu Jovanu Marković, a za potpredsjednika Petka Pajovića.

Jovana Marković rođena je 2003. godine. Maturant je Srednje stručne škole na Cetinju. Predsjednica je Učeničkog parlamenta iste škole. Nakon završetka srednje škole želi da upiše Fakultet političkih nauka u Podgorici.

Petko Pajović rođen je 2001. godine i trenutno je na drugoj godini studija primijenjene psihologije na Univerzitetu Donja Gorica (UDG). Prethodno je završio gimnaziju na Cetinju.

“FMSDP Cetinje jos jednom ističe koliko je važno participirati u lokalnoj zajednici, pa će sve svoje ideje i projekte usmjeriti u pravcu poboljšanja stanja u kojem se grad nalazi”, zaključuje se u saopštenju.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Mis Pis
21.02.2022-16:01 16:01

Ni lucem da su vas trazili nebi vas nasli tako fini na slici cus MLADI  SDP-CETINJE IZDAJNICKI taman da mi se uce mali kucici da laju -Koga ce te vi usrecit da nam je znat!