Utorak, 16 Aprila, 2024
Rubrika:

Marković: Fokus da bude na građanima, očuvanju životne sredine i resursa

Dalji napredak u fokusiranju Vlade na potrebe i interese građana najbolji je garant nastavka naše uspješne evropske integracije, ocijenjeno je na današnjem sastanku predsjednika Vlade Crne Gore Duška Markovića i nezavisne poslanice Anke Vukićević

Dalji napredak u fokusiranju Vlade na potrebe i interese građana najbolji je garant nastavka naše uspješne evropske integracije, ocijenjeno je na današnjem sastanku predsjednika Vlade Crne Gore Duška Markovića i nezavisne poslanice Anke Vukićević.

Kako je saopšteno iz Vlade, premijer je tokom razgovora, organizovanog u okviru inicijative Savez za Evropu, kazao da se njegova Vlada koncentrisala prije svega na životna pitanja građana, stabilizaciju javnih finansija i valorizaciju resursa u sjevernom regionu, ali da vidi mogućnosti za dalji napredak.

“Stavite građanina u fokus politike. Na taj način će nas i Brisel lakše i brže prihvatiti”, rekla je Vukićević, sa čime se predsjednik Vlade saglasio.

Marković i Vukićević kazali su da dijele stav da očuvanje životne sredine i prostora, kao i bogatih resursa kojima naša zemlja raspolaže, predstavlja izazov na kojem zajedno treba da rade svi segmenti društva za dobrobit svih građana.

Sastanku je prisustvovao i glavni pregovarač Crne Gore sa Evropskom unijom Aleksandar Drljević.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve