Utorak, 16 Aprila, 2024
Rubrika:

Marković čestitao Dan opštine Plužine

„Uvjeren sam da u saradnji i komunikaciji možemo dati podstrek ubrzanijem razvoju opštine Plužine i cijelog durmitorskog kraja“, piše u čestitki

Predsjednik Vlade Crne Gore Duško Marković čestitao Dan opštine Plužine, koji se obilježava sjutra, predsjedniku opštine Mijušku Bajagiću, predsjedniku Skupštine opštine Petru Mitriću, odbornicima u lokalnom parlamentu i građanima.

Duško Marković

„Snažan razvoj Sjevera kroz prošlogodišnja ulaganja od 340 miliona eura i još ambiciozniji planovi u ovoj godini, značiće podizanje kvaliteta života građana, nova radna mjesta i otvaranje perspektiva za mlade ljude“, navodi se u čestitki predsjednika Vlade.

Kako je istakao, mogućnosti valorizacije razvojnih potencijala, kako se dodaje, oslonjene su i na viziju opštinskog rukovodstva koje prepoznaje potrebe stanovništva i njegovog prosperiteta. U tom pogledu, i vrata Vlade su široko otvorena za sve inicijative koje za cilj imaju bolji životni standard naših građana.

„Uvjeren sam da u saradnji i komunikaciji možemo dati podstrek ubrzanijem razvoju opštine Plužine i cijelog durmitorskog kraja“, piše u čestitki.

IzvorCdM

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve