Četvrtak, 25 Aprila, 2024
Rubrika:

Marković: Ambasade, međunarodna i domaća javnost obmanute

''Integracioni procesi Crne Gore prema Evropskoj uniji su blokirani, ali je asimilacija Crnogoraca u sopstvenoj domovini i dalje na snazi. Trojac sastavljen od strane srpske crkve koji je predstavljao trinaest mjeseci srpski narod i sprsku crkvu, danonoćno je radio na pokoravanju Crnogoraca i drugih prijateljskih manjinskih naroda u Crnoj Gori''

Zamjenik gradonačelnika Cetinja, Petar Marković obratio se ambasadama u Crnoj Gori saopštivši da je međunarodna i domaća javnost prevarena 5. septembra e da je pokrenut protivustavni desant na crnogorske građane koji su mirno stajali na pedeset metara od višelinijskog kordona policije.

”Integracioni procesi Crne Gore prema Evropskoj uniji su blokirani, ali je asimilacija Crnogoraca u sopstvenoj domovini i dalje na snazi. Trojac sastavljen od strane srpske crkve koji je predstavljao trinaest mjeseci srpski narod i sprsku crkvu, danonoćno je radio na pokoravanju Crnogoraca i drugih prijateljskih manjinskih naroda u Crnoj Gori.

Profesionalni protestanti svakodnevno prelaze granice Crne Gore kako bi urušili građanske postulate i vrijednosti naše domovine, upravo kao i 5. septembra”, navodi Marković.

On je kazao da su se bez obzira na vjersku i nacionalnu opredijeljenos građani konačno osvijestili.

”Ekspertska Vlada pada. Pada zbog sprovođenja retrogradne politike koja se ogledala u postavljenjima sveštenih lica na odgovornim pozicijama u izvršnoj vlasti, povećanju egzistencijalnih životnih namirnica (čak do 120%), imenovanje stranih državljana na ključnim pozicijama upravljanja na osnovu principa “samo da smijenimo Crnogorce u Crnoj Gori”, kroz donacije Srbije u milionskim iznosima kako bi se još jače radilo na vođenju anticrnogorske i antidržavne kampanje, sa ciljem nestanka crnogorske nacije i Crnogorske autokefalne pravoslavne crkve”, navodi Marković.

”Njihovim obmanama nema kraja. Tako je bilo i 5. septembra kada su kroz unapređenja, diplome, novčana sredstva i krilaticu “bolje mi njih, nego oni nas” zatvorili krug apsolutne obmane građana Crne Gore i međunarodne zajednice koja je do sada samo nijemo gledala.

Međunarodna i domaća javnost je po ko zna koji put prevarena. Pokrenut je protivustavan desant na crnogorske građane koji su mirno stajali na pedeset metara od višelinijskog kordona policije”, dodaje zamjenik gradonačelnika Cetinja.

On je poručio da kao danas, tako i tada, nisu svi bili na istom zadatku.

”Neko je smirivao situaciju, a nedugo potom bio “nagrađen” krivičim i prekršajnim prijavama, dok su oni drugi koji su podizali tenzije i prekoračili svaku vrstu ovlašćenja, bili nagrađeni novcem upravo onih građana koje su protivustavno gonili i omalovažavali”, pojasnio je Marković.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve