Četvrtak, 25 Aprila, 2024
Rubrika:

MANS: Očekujemo da Abazović prijavi poklon – put u Dubai

Mreža za afirmaciju nevladinog sektora (MANS) očekuje da će potpredsjednik Vlade Dritan Abazović prijaviti poklon veći od 50 eura - put u Dubai, koji je platio vlasnik Porto Montenegra

Mreža za afirmaciju nevladinog sektora (MANS) očekuje da će potpredsjednik Vlade Dritan Abazović prijaviti poklon veći od 50 eura – put u Dubai, koji je platio vlasnik Porto Montenegra.

Abazović je prošle sedmice boravio u Dubaiju na poziv Mohameda Al Šaibanija, koji je na čelu Kraljevskog suda i izvršni direktor državne Investment Corporation od Dubai koja je vlasnik Porto Montenegra u Tivtu.

Abazović je kazao da je u Dubaiju, gdje je gledao i trku “Formule 1”, bio privatno i da će, ako je potrebno, sve prijaviti Agenciji za sprečavanje korupcije (ASK).

– Očekujemo da će potpredsjednik Vlade prijaviti poklon veći od 50 eura – put u Dubai, koji je platio vlasnik Porto Montenegro. Podsjećamo da je još uvijek u toku postupak po našoj prijavi protiv predsjednika države zbog njegovog putovanja u San Trope koje je platio Duško Knežević – naveli su iz MANS-a na Tviteru.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
nenad.mne
18.12.2021-10:37 10:37

Znači, Dritko, ugasio si ga, čim te tvoja “savjetnica” proziva?