Četvrtak, 18 Aprila, 2024
Rubrika:

Mandićizam i izmišljeni Srbi u Crnoj Gori

Ribar Andrija naravno računa da u Crnoj Gori ima još somova koji trzaju na srpsku interesnu udicu na koju je nakačio živog rovca.

Piše: Milutin Cerović

Dobro plaćeni i naturalizovani Srbin iz interesa kaže i preporučuje na snimku koji je ponovo objavljen pre neki dan, da Crnogorci ubuduće trebaju da se izjašnjavaju kao Srbi iz čistog interesa, jer interes je jači od svake nacije.

Sa njegovog aspekta procenjuje sasvim opravdano i tačno ovaj rođeni Crnogorac, a sada već kao srednjovečni sedi Srbin sa dna kace sa kiselim kupusom.

Šef posrbica u Crnog Gori vrlo lukavo procenjuje, da je rezervoar rođenih Crnogoraca koji će na popisu promeniti naciju preko noći opao, jer razlozi da to učine su sve tanji, a onih kojima razlog nije uopšte bitan je presušio.

Zato ”Srpska kolenica” u napadu retke iskrenosti udara na najslabiju  kariku kod Crnogoraca, a to je-lični interes i benefit.

Takozvani DF – Mandićizam nudi Crnogorcima tante za kukuriku, a to znači: Nemojte prodavati više veru i naciju za  večeru, već to činite za svoj interes!?

Ova ponuda Crnogorcima je stvarni test inteligencije, a evo i zašto?

Broj interesnih i političkih, izmišljenih Srba u Crnoj Gori je već dosegao balon od naduvanih 30 odsto.

To je već ozbiljna cifra koju teško ko može da finansira i da svi oni budu obuhvaćeni ličnim i kolektivnim interesom kao “Srbi”.

Dakle, čista je prevara i obmana da će u budućnosti iko više u Crnoj Gori zadovoljiti svoje interese ako se opredeli da bude ono što uopšte i nije.

Evo u Srbiji ima oko pet miliona Srba, a jedva 2 odsto njih ima bilo kakav interes zato što su Srbi -naprotiv to im je samo teret.

Treba zaista biti preglup i mnogo lakoveran pa nasesti na ovu šuplju priču lika koji vam nudi to što vam nudi, a nudi vam ciglu od blata umotanu u sjajni blještavi celofan.

Pa ko se upeca-upecao se, ribar Andrija naravno računa da u Crnoj Gori ima još somova koji trzaju na srpsku interesnu udicu na koju je nakačio živog rovca.

On je već ribarske štapove zab'o, sad čeka ulov sa kojim će se pohvaliti svom gazdi i finansijeru u komšiluku.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

3 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Vinuška
23.01.2023-07:39 07:39

A đe mu fotografiju iskopaste, kao da ga sa krsta snose. A tekst je ovaj besmislen, jer su posrbice već ušle u stadijum kad više nema interesa, nego se ovčice lože na priče pastira, oni su to onako od srca. Od interesa do modnog krika, iliti must have.

kirjanja
24.01.2023-04:55 04:55

prvo, ko se prodo,ide ga ristova kletva koja se iz opravdanih razloga ne moze ponoviti.
drugo , naprostoCrnogorcima nikada ,ama bas nikada pare nijesu bile na prvo mjesto o businesu da ne pominjemo.
treće, iskreno dobro je da smo se rijesili onih pod tackom jedan. pi.

zorz
26.04.2023-00:14 00:14

evo razloga sto ovaj portal treba da se ugasi. Ako in4s kaze da su crnogorci izmisljena nacija onda je to fasisticki i ostalo a ako ovaj portal kaze da su srbi iz CG crnogorci onda je to normalno…. Ko ste vi nehljebari da nam govorite sta smo mi i kako se osjecamo.. Francuska i ostale zapadne drzave nemaju naglasak na naciji jer je njima to ne bitno jer su gradjanske drzave i svi su jednaki. Zato se svi pisu kao Francuzi. Mi na tom nivou necemo biti nikad