Utorak, 6 Juna, 2023
Rubrika:

MANDIĆ PROMOVIŠE VUČIĆEV VELIKODRŽAVNI PROJEKAT: Otvoreni Balkan može pomoći na putu evropskih integracija

Treba da budemo ona generacija koja će čuvati mir u svojoj državi i tražiti mostove saradnje. Politika pomirenja različitosti je osnov za sve ono što možemo zajednički da radimo u Crnoj Gori, kazao je predsjednički kandidat, Andrija Mandić sinoć u Tivtu

Treba da budemo ona generacija koja će čuvati mir u svojoj državi i tražiti mostove saradnje. Politika pomirenja različitosti je osnov za sve ono što možemo zajednički da radimo u Crnoj Gori, kazao je predsjednički kandidat, Andrija Mandić sinoć u Tivtu.

Navodi da je jedna od najvažnijih obaveza sankcionisanje od strane nezavisnog pravosuđa “onih kriminalaca koji su opljačkali Crnu Goru, te da bi se preko oduzete imovine od takvih ljudi dao jak zamajac ekonomiji”.

Pojašnjava da se Crna Gora mora izliječiti od teške bolesti korupcije kako bi postala članica EU, a, kako kaže, Otvoreni Balkan može pomoći na putu integracija.

“Oslobodili smo Crnu Goru u Skupštini, Vladi, u skoro svim opštinama, ostao je samo još taj jedan punkt koji se zove predsjednik države, ali to će biti ona najvažnija pobjeda koja predstavlja konačnu poruku da je raščišćeno sa sistemom Mila Đukanovića”, rekao je Mandić.

Poručuje da želi biti simbol pomirenja u Crnoj Gori, ali i predvodnik obnavljanja tradicionalnih vrijednosti.

“Mora se završiti sa vremenom pokvarenosti vlasti. Imamo obavezu da izgradimo jednu novu Crnu Goru”, zaključio je Mandić.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
COL
15.03.2023-20:11 20:11

Ovaj je stručnjak za poleprivredu taman ka i Joković, koji kaže da kad se ukinu granice poleprivreda će procvetati. Kad se ukinu granice valjda će mo: krtolu, brašno, mekinje, mlijeko i kukuruz prodavati Srbiji, a paprike, paradaiz i grožđe Makedoniji i vrhunac svega lubenice, trešnje i duvan Albaniji…Veselo Veselo Veselo….