Četvrtak, 28 Marta, 2024
Rubrika:

Mandić: Zdravko Krivokapić je ravnozemljaš?

Ja čovjeka nijesam znao, obaviješten sam kasnije da je zastupao teoriju da je Zemlja ravna ploča. Uvjerili smo se da tu nema ni sposobnosti ni odgovornosti da može da se upravlja Vladom Crne Gore

Lider Demokratskog fronta Andrija Mandić saopštio je večeras kako je saznao da je Zdravko Krivokapić zagovarao teoriju da je Zemlja ravna ploča.

“Ja čovjeka nijesam znao, obaviješten sam kasnije da je zastupao teoriju da je Zemlja ravna ploča. Uvjerili smo se da tu nema ni sposobnosti ni odgovornosti da može da se upravlja Vladom Crne Gore”, istakao je on u debati sa predsjednikom DPS Milom Đukanovićem.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

2 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Kotoranin
16.03.2023-23:17 23:17

Zahvaljijem Mandiću na ovoj opasci iz zajednočkog političkog djelovanja ovih političkih istomišljenika.
No, čuo sam noćas i ovo za porodicu Mandića , koji je rekao da je monarhističkog opredjeljenja, i to zamislite iz Krnje Jele!
Doduše nije rekao za koju je bio manarhiju.

RIR
17.03.2023-13:25 13:25

…dr prof.ing. vjeruje da je snagom uma ,moguce pomjeranje brda , zemlja da je ravna ploča ,da poslije ovozemaljskoga života čeka drugi —da su SRB i CG “dvije stare srpske države -od istog oca i majke…”——“da se moramo navići na drugačiju CG “—koju je on započeo “pošteno “da stvara … itd …a kad obrne “šolju crne kafe” tek tada što vidi i u šta vjeruje … kaže da je njegova Vlada bila najpoštenija u istoriji… a što NAREDI /Zakljuckom -Upravi Kat./ da se NAŠ Sveti CT Manastir prepiše na SS/Srbije/ to za vajnog vjernika nije —-NIŠTA ! …što Manastir njegova… Pročitaj više »