Četvrtak, 28 Marta, 2024
Rubrika:

Mandić: Uz pomoć Vučića i bratske Srbije, pokrenućemo Andrijevicu

Paralelno sa najavljenom podrškom Nikšiću, uz pomoć predsjednika Aleksandra Vučića i bratske Srbije, vjerujem da ćemo uskoro imati i neki novi proizvodni program u Andrijevici, rekao je Mandić

Jedan od lidera Demokratskog fronta Andrija Mandić kazao je da vjeruje da će uz pomoć Aleksandra Vučića i bratske Srbije, uskoro pokrenuti novi proizvodni program u Andrijevici.

“Paralelno sa najavljenom podrškom Nikšiću, uz pomoć predsjednika Aleksandra Vučića i bratske Srbije, vjerujem da ćemo uskoro imati i neki novi proizvodni program u Andrijevici. Otključaćemo ovu kapiju i zaposliti ljude”, naveo je Mandić na Tviteru.

Prema njegovim riječima, kao u čitavoj Crnoj Gori, i u Andrijevici su najvažnija nova radna mjesta i proizvodnja.

“Posao za radnike i investicije su ono što narod traži da uradi nova vlast. U ovom gradu postoji 10.000 metara kvadratnih zaključanih hala”, poručio je Mandić.

 

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

4 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Mandić: Uz pomoć Vučića i bratske Srbije, pokrenućemo Andrijevicu – CG Vijesti
17.07.2021-19:03 19:03

[…] Aktuelno […]

borko
17.07.2021-19:23 19:23

Pokrenuće proizvodnju mafiša taman ka i u Srbiji samo da preuzmu TVCG biće Potemkinovih sela koliko oćeš…

Krsto
17.07.2021-21:10 21:10

Vucic nek prvo pokrene srbiju..Sirotinja mu se umalo pobila oko besplatnog paradajza jer nema hljeba da jede..Taj isti Vucic je seljacima odredio otkupnu cijenu od 10 dinara [oko 8 centi] po kilogramu..On taj isti paradajz kasnije prodaje i po deset puta vecoj cijeni..A seljaci su sadili plijevili okopavali zalivali brali placali nadnice i prevoz…i na kraju su odlucili da ga poklone sirotinji, radije nego da ga daju Vucicu po mizernoj cijeni od 10 dinara..Eto kuda Vucic vodi Srbiju…

Cetinjanka
17.07.2021-22:42 22:42

Vjeruj da bi trebali referendum za ANDRIJEVICU-BERANE I POLA PLJEVALJA DA LI ZELITE ZAJEDNO SA CRNOM GOROM PRAVIT BUDUCNOST ILI SA SRBIJOM SRECNO BILO KAKO GOD BUDE SAMO DA SE VISE NE DIJELIMO i SVADJAMO !