Petak, 19 Aprila, 2024
Rubrika:

Mandić: Usvajanjem izmjena Zakona ispunjeno obećanje DF-a i NSD-a

Mandić je SPC i njenim vjernicima, ali i svim građanima Crne Gore, čestitao usvajanje izmjena Zakona o slobodi vjeroispovijesti. 

Lider Nove srpske demokratije Andrija Mandić saopštio je da je usvajanje izmjena Zakona o slobodi vjeroispovijesti ”prvo ispunjeno izborno obećanje NSD i DF, najjačeg subjekta parlamentarne većine, čiji su glasovi dominantno uticali na glasanje”.

”Koje je rezultat istrajne i nepokolebljive borbe kojoj smo bezrezervno i bez kalkulacija bili privrženi i posvećeni. Idemo dalje”, napisao je Mandić na Tviteru.

Takođe, on je SPC i njenim vjernicima, ali i svim građanima Crne Gore, čestitao usvajanje izmjena Zakona o slobodi vjeroispovijesti.

 

 

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

2 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Lijepa CG
29.12.2020-12:19 12:19

NA SLICI FALI SAMO JOS ADZIC-JELUSIC-KOLIC-ALBIN-ABAZOVIC -I ONDA DA JE VJECNA CRNA DA NE MOZE IKAD BIT CRNJA CRNA GORA!!!Ona me podsjeća na voljene dane, ona meni vraća izgubljene dane… U srcu je nosim ne dam da je kradu ni u Beogradu ni u Novom Sadu. Kad sam bio mali imao sam svoj pravac, svi su bili radikali, a ja liberalac. Oni su me tada ćerali odavde ja sam pjev'o Majska zoro, oni Bože pravde”

007
29.12.2020-15:11 15:11

Traktori su spremni, cekamo jos samo oluju, i ispratiti cemo vas u maticu!