Petak, 19 Aprila, 2024
Rubrika:

Mandić: Uspjeli smo ono što je izgledalo nemoguće

"Uspjeli smo ono što je izgledalo nemoguće za ovdašnje prilike – da objedinimo 11 različitih stranaka, ponekad i suprotstavljenih djelova velike narodne snage, a dobila svoj konačni izgled u koaliciji „Za budućnost Crne Gore“, koju predvodi nestranačka ličnost”, rekao je Mandić

Narodna koalicija „Za budućnost Crne Gore“ prirodan je izraz snažne želje i velike volje onog pokreta naroda koji je prethodnih mjeseci tražio od svih odgovornih političara da se objedine i zajednički nastupe na izborima 30. avgusta, rekao je Šef izbornog štaba Narodne koalicije „Za budućnost Crne Gore“, Andrija Mandić.

foto Arhiva

“Ovo je pobjednička koalicija, nastala kao rezultat naše ovdašnje političke ideje, akcije i snage. Dakle, niko je nije pravio sa strane, niti se u nekoj ambasadi provjeravala podobnost bilo kojeg čovjeka sa ove liste. Uspjeli smo ono što je izgledalo nemoguće za ovdašnje prilike – da objedinimo 11 različitih stranaka, ponekad i suprotstavljenih djelova velike narodne snage, a dobila svoj konačni izgled u koaliciji „Za budućnost Crne Gore“, koju predvodi nestranačka ličnost”, rekao je Mandić.

On je kazao kako je siguran da je njihova izborna lista najbolja politička ponuda na ovim izborima.

“Na njoj se nalaze i dokazani opozicioni borci, ali i mnogo novih lica, koja će unijeti svježinu u naš politički život. Drago mi je što se na njenom čelu nalazi nestranačka ličnost, profesor Univerziteta Crne Gore, intelektualac privržen Crkvi, Pravoslavlju kao i univerzalnim vrijednostima slobode i demokratije.

Upravo ta činjenica govori o našoj želji da na najodgovornija mjesta u budućoj vlasti uključimo sve one vrijedne i dobre ljude koji su spremni na konkretno političko djelovanje. Profesor Krivokapić je iskazao takvu spremnost koju smo visoko vrednovali i sa njim na čelu liste idemo u susret velikoj izbornoj pobjedi koja će promijeniti Crnu Goru”, zaključio je Mandić.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve