Petak, 19 Aprila, 2024
Rubrika:

Mandić: U Nikšiću smo potukli Krivokapića, Bečić da pazi šta radi

Vlada hitno mora da promijeni pristup, jer ono što smo zajedno obećali građanima zemlje mora biti završeno, rekao je Mandić

Stranka Mila Đukanovića dobila je relativno velik broj glasova u Nikšiću, a razlog tome je neefikasan rad vlade Zdravka Krivokapića, kazao je Andrija Mandić u izjavi za rusku agenciju „Regnum”.

„Vlada hitno mora da promijeni pristup, jer ono što smo zajedno obećali građanima zemlje mora biti završeno. Da bi se postigao ovaj cilj, potrebne su promjene u samoj vladi “, rekao je lider DF-a.

Osvrnuvši se na nedavnu izjavu predsjednika Mila Đukanovića da je „sada trenutak da jasnije definišemo proevorpsku plaformu i siguran sam da će se uz DPS naći i neke partije, uključujući i one koje danas čine vladajuću koaliciju, koje bi mogle prihvatiti i koje suštinski prihvataju Crnu Goru kao građansku državu, multietničko društvo i buduću članicu EU“, Mandić tvrdi da se to odnosi na stranku Alekse Bečića.

„Ako se Bečić pridruži ovoj koaliciji, tada neće biti vlade, ničega”, kazao je Mandić.

„Vratićemo se onome što je bilo prije 30. avgusta prošle godine. Čini mi se da takva ponuda nije baš primamljiva. Niko ne želi koaliciju sa DPS-om, to bi bila velika Bečićeva greška. Već na sljedećim izborima građani Crne Gore kaznili bi ga ne glasajući za njega“.

Izjavu za rusku agenciju „Regnum” dao je i Milan Knežević, sugerišući da nema nikakve dileme oko toga da će Bečićeva stranka u budućoj lokalnoj vlasti u Nikšiću biti „mlađi partner”.

„Gradonačelnik Nikšića biće iz redova DF-a, što je za nas veliki uspjeh, posebno s obzirom da se premijer Zdravko Krivokapić, koji je s nama učestvovao na parlamentarnim izborima, sada pridružio koaliciji koju predvode Demokrate Crne Gore i njihov lider, predsjednik parlamenta Aleksa Bečić“, rekao je on.

IzvorAntenaM

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

5 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
uraaaaa
19.03.2021-08:59 08:59

Ne mogu Gradjani razumjeti dali vi vidite sta vam radi ABAZOVIC -dali vas je sramota da nam on prestavlja CRNU GORU 100 x je bolji Mandic ili Knezevic Politicar i skolovani od ni ime necu vise da mu spominjem !O BRUKALI STE SVU I NASU I VASU DJEDOVINU! Micite ga kumim vas bogom!

Neki
19.03.2021-09:18 09:18

…MANDIC, KNEZEVIC I MEDOJEVIC – MUTIKASE ..ALI SU SE DOBRO NAPUNILI

Litijas
19.03.2021-09:47 09:47

U Niksicu koalicija ZA BUDUCNOST NIKSICA je pobijedila iako su svi bili protiv nje. Sad treba da se postuje izborna volja i Kovacevic bude novi gradonacelnik Niksica.

Neko.
19.03.2021-09:57 09:57

Krivokapic je razocarao narod. Njegova politika CE se ocigledno odvijati kao politika DPS-a, a to je obecanja Bez djela.
Pokazali SMO mu da DF ima vecinu I Bez njega, a a to je jako bitno. Sada je samo bitno da se pregovori zzavrse I Marko bude nas gradonacelnik

sanya261
19.03.2021-22:05 22:05

Na izborima u Niksicu se pokazalo da je Zdravko Krivokapic spreman da radi u korist DPS-a, samo ako je to protiv DF-a. Pobrkali su loncice.