Četvrtak, 28 Marta, 2024
Rubrika:

Mandić: Tražićemo odlaganje sjednice Skupštine, kako bi eventualno došlo do dogovora u skupštinskoj većini

''Imamo vrlo problematičnu situaciju. Kako će se stvari razvijati znaćemo za nekoliko sati, ali na osnovu svega što smo čuli od partnera u parlamentarnoj većini, zaključujem da će se odluke donositi u posljednjim trenucima'', rekao je Mandić

Predsjednik Nove srpske demokratije i jedan od lidera Demokratskog fronta Andrija Mandić kazao je da će taj politički savez tražiti odlaganje današnjeg zasijedanja Skupštine, kako bi pokušali još jednom da dođu do dogovora u skupštinskoj većini.

On je u Jutarnjem programu Pink TV istakao da to što je oborena najnesposobnija Vlada u istoriji Crne Gore nije ona tačka kojom je pređen rubikon, te da zbog unutrašnje krize i nemogućnosti zajedničkog rada premijera Zdravka Krivokapića i vicepremijera Dritana Abazovića, posljednjih mjeseci nijesu mogli ni da se sastanu za istim stolom, već su sjednice održavale putem društvenih mreža.

“Ali to što Vlada poslije godinu i više dana, odlazi kao jedna od najnesposobnijih vlada u Crnoj Gori nije na tačka gdje je pređen rubikon. Tačka gdje se prelazi rubikon je, u suštini, kada se povuče potez u parlamentarnoj većini koji se više ne može popraviti”, ističe Mandić.

Tražiće, kaže, odlaganje sjednice Skupštine, kako bi eventualno došlo do dogovora u skupštinskoj većini.

“Imamo vrlo problematičnu situaciju. Kako će se stvari razvijati znaćemo za nekoliko sati, ali na osnovu svega što smo čuli od partnera u parlamentarnoj većini, zaključujem da će se odluke donositi u posljednjim trenucima”, rekao je Mandić.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve