Četvrtak, 25 Aprila, 2024
Rubrika:

Mandić: Svi da se okupimo oko mira u zemlji, novih radnih mjesta, porodice i djece

Pružamo ruku braći da se svi uključe u proces obnove Crne Gore, poručioje predsjednički kandidat Demokratskog fronta (DF) Andrija Mandić na konvenciji u Baru

Jedino mi možemo da pomirimo ono što nam je u zavjet ostavio Sv. Petar Cetinjski. Šaljemo poruku da smo spremni za pomirenje. Pružamo ruku braći da se svi uključe u proces obnove Crne Gore, poručioje predsjednički kandidat Demokratskog fronta (DF) Andrija Mandić na konvenciji u Baru.

Poručuje da bi trebalo okupiti sve u Crnoj Gori oko zajedničkih pitanja kao što su mir u zemlji, nova radna mjesta i odnos prema porodici i djeci. Navodi i da su javna preduzeća vraćena u državne ruke, između ostalog i Luka Bar.

”Umjesto luke koja je poznata po švercu droge i cigareta, ona je Bogom dana da tu budu energetski kompleksi, tečni gas, elektrane na gas, da se kroz rekonstrukciju pruge sa Srbijom usmjerava i pretovara roba u Luci Bar”, rekao je Mandić.

Objašnjava da nakon pobjede na predsjedničkim izborima treba ponoviti ono što je urađeno u Budvi.

”U Budvi je DF sam osvojio vlast. Za naredne izbore ćemo pokušati da napravimo takvu koaliciju koja će sama osvojiti vlast”, jasan je Mandić.

Kako kaže, politički život se mora vratiti u normalu, nakon svih izdaja, prevara, pravila da ako imate manje, to dobijete više u izvršnoj vlasti.

”Ako budemo jedinstveni i složni, ja sam siguran da posao možemo da završimo i 19. marta. Pobjeda nad Milom Đukanovićem je pobjeda svih nas”, zaključuje Mandić.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Freedom
16.03.2023-19:08 19:08

Vojvodo ti bi da miris i Srbiji da prodaš-pokloniš i Luku i EPCG i sve što je ostalo. Al shvati da ti nemozes da miris jer si četnički kandidat. Niti jedan covjek u CG pripadnik manjinskog naroda te ne glasa. Ne poštuješ CG kao državu nit njene simbole. A Crnogorce kao narod ne priznajes nit svetu CPC. Tako da možeš biti jedino u Srbiji presednik.