Petak, 29 Marta, 2024
Rubrika:

Mandić: Skupština i Vlada su oslobođene bivšeg režima

Navodi da je želja politike koju predstavlja da se uposli čitava Crna Gora

Od bivšeg režima je oslobođena Skupština 2020. godine, oslobođena je i Vlada, ostalo je još jedno uporište koje se zove predsjednik Crne Gore, kazao je predsjednički kandidat Andrija Mandić u Danilovgradu.

On je istakao da se “Milo Đukanović mora demokratski ukloniti sa mjesta predsjednika” i da je siguran da će građani glasati kao 30. avgusta i na lokalnim izborima širom Crne Gore.

“Mi tražimo da budemo mnogo bolja i poštenija vlast nego što je bila ona koju je imao Đukanović, to je naša osnovna ideja”, rekao je Mandić.

Navodi da je želja politike koju predstavlja da se uposli čitava Crna Gora.

“Postavili smo nekoliko ambicioznih projekata, posebno u gradovima gdje postoje velika preduzeća, poput Pljevalja i Nikšića. Tražili smo da u tim gradovima, do narednih lokalnih izbora, nijedan čovjek ne bude na birou. Imamo mnogo ideja kako da otvaramo nova radna mjesta”, objašnjava Mandić.

Podvlači da sa poštenom politikom i bez korupcije privlačenje investitora je moguće.

“Prvi moralni stub na kome treba da se obnovi Crna Gora je da se pomirimo. Ljudi u nekoj zajednici moraju prvo imati dobre odnose i mi smo pružili ruku i pozvale sve te ljude koji su glasali DPS da se pomirimo, za razliku od tih što su oni glasali godinama i koji su se trudili da nas povrijede i diskriminišu. Mi dolazimo kao novi pobjednici i nećemo da se ponašamo kao oni. To je dobra osnova na kojoj svi zajedno možemo da gradimo jednu novu Crnu Goru”, rekao je Mandić.

On je izrazio očekivanje da će dobiti “narodno povjerenje da sjutra kao predsjednik, predstavljajući Crnu Goru”, može, kako ističe, pred svakim stati uspravljene kičme, znajući da dolazi iz male, ali poštene i čestite države.

“Mnogo toga što je uspostavio Đukanovićev sistem mora da se mijenja. Tražimo od svakog građanina da bude spreman na rad da izdržava svoju porodicu i tako ne zavisi ni od koga”, zaključio je Mandić.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

2 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Milanka
08.03.2023-15:33 15:33

Diskriminisali ste sami sebe takvi kakvi ste.Ti nesto trazis od gradjana.Moj predsjednik drzave nikada neces biti.Da je ovo demokratska zemlja,nikada ne bio ni ni kandidat,jer ti se jos sudi za terorizam u pokusaju.

RIR
08.03.2023-16:01 16:01

…bas ste nas “oslobodili” —preživljavamo zasigurno najgori period od drugog Svj.rata-
od koga si nas oslobodio ili su “nekad ugroženi srbalji” sad živnuli u manite…
koji su uvjek bili brutalni i sramotni ,drugačije neumiju — samo ne reci da smo “bratski narod” –
/utrobice mi se prevrću /