Četvrtak, 28 Marta, 2024
Rubrika:

Mandić: Samo izdržljivi mogu u bitku sa Đukanovićem, mladim kandidatima je ovo prva borba sa njim

''Mi smo neko ko treba da vodi ovu zemlju. Zato nam je važno da pomirimo Crnu Goru,''

Predsjednički kandidat Andrija Mandić boravio je sinoć u Kolašinu gdje je poručio da na ovim izborima treba završiti posao koji je započet 2020. godine. Tom prilikom je čestitao 8. mart svim damama i kazao da čitav život u državi počiva, u suštini, na ženi.

“Kao politička organizacija, uradili smo mnogo i na afirmaciji žena u politici. Želim da kažem da smo u Budvi osvojili apsolutnu vlast i da su za nju najviše zaslužne žene. One čine 12 od 18 odbornika većine”, rekao je Mandić.

Navodi da je Kolašin glavno turističko mjesto u ovom dijelu Crne Gore i da ono što je Budva na primorju, to treba da bude Kolašin na sjeveru.

“Imali smo hrabrosti i upornosti da se suprotstavimo Milu Đukanoviću i nikada nismo poklekli. Znate istoriju određenih političkih organizacija koje su odmah nakon prvog nasrtaja Đukanovića počele da mu služe. Mi smo sve izdržali jer smo znali da se taj loši režim ne može popraviti”, objašnjava Mandić.

Podsjeća da se 30. avgusta sve promijenilo u Crnoj Gori i da su predsjednički izbori poslednja velika bitka protiv tog kriminalizovanog režima. Božja i ljudska pravda je da, kako kaže, tu bitku dovrše oni koji su je i nosili.

“Mi imamo plan za budućnost Crne Gore. Od te 2020. godine ništa više nije isto. Mi nema potrebe da se više ponašamo kao opozicija, niti smo više u fazi odbrane. Mi smo neko ko treba da vodi ovu zemlju. Zato nam je važno da pomirimo Crnu Goru”, ističe Mandić.

Napominje da se na istoku Evrope vodi rat i da je u tim uslovima potrebno obezbijediti mir, zajedništvo i otvaranje novih radnih mjesta u Crnoj Gori.

“Ideja naših ljudi, posebno onih u državnim preduzećima je jedna dobra politika da se opljačkano vrati državi. Kao predsjednik podsticaću i ohrabrivati nove ideje jer je to budućnost ove zemlje. Radiću na mirenju Crne Gore i na objedinjavanju svih poštenih i čestitih ljudi”, podvlači Mandić.

Vraćanjem opljačkanog državi, kako je rekao, biće novca da se povede računa o mnogim kategorijama društva.

“Ako se dobro radi, ima novca. Elektroprivreda je za poslednja dva mjeseca zaradila 60 miliona evra. Crna Gora je jedina zemlja u kojoj prošle godine nije povećana cijena električne energije, zato što je EPCG bila društveno odgovorna firma. Građani to cijene i poštuju”, ističe on.

Mandić je rekao da ovu zadnju bitku sa Đukanovićem mogu da iznesu samo oni koji su izdržljivi.

“Kada pogledate neke od tih mladih ljudi, prosto razmišljate da li u drugom krugu može neko od njih i da se sruši jer im je ovo prvi dodir u političkoj borbi s Milom Đukanovićem”, kaže on.

Mandić zaključuje da u objedinjavanju Crne Gore treba svima prići kao braći jer je pomirenje važno za sve građane koji ovdje žive.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
RIR
09.03.2023-14:49 14:49

…četnik “CG Šešelj” -svi su izgledi izgubice CG državljanstvo ,njemu to nije problem NO
provjera izdržljivosti sa Milom …
ne može se zamisliti Vojvoda ,srbin na čelo CG ,koji je pokušao Državni udar i koji nista ne priznaje CG -sko niti priznaje Crnogorce…
zato je ovaj kanditat -OLOŠ ! žalosno što ne vidi to taj DIK a ostali i ne smiju da vide -prodate duše…