Petak, 29 Marta, 2024
Rubrika:

Mandić: Provokatori su nabavili naše majice, čak i mantije da bi glumili sveštenstvo SPC

Funkcioner DF-a Milan Knežević je kazao da crnogroska nezavisnost nije dovodena u pitanje, te da ne planiraju povratak u srednji vijek

Predsjednik Nove srpske demokratije i šef izbornog štaba koalicije “Za budućnost Crne Gore”, Andrija Mandić, kazao je na današnjoj pres konferenciji da su njihove pristalice sinoć i preksinoć na jedan veličastven način manifestovale privrženost velikoj pobjedi.

foto arhiva

“To što naša omladina slavi, posle toliko vremena ponižavanja pokazuje jedno potpuno prirodno lice za ovo što se desilo u Crnoj Gori, neka nam niko ne zamjeri. Mi smo imali razumijevanja za sve one koji su slavili u Rožajama, Ulcinju , Cetinju, Tuzima, slavili ono što su smatrali pobjedama. Sve smo to prihvatali kao normalno, tako da tražimo razumijevanje od svih onih koji možda žele da nam zamjere što su naše pristalice pojavile na ulicama”, rekao je Mandić.

On je svoje pristalice pozvao da završe sa proslavama jer, kako je istakao, ima informacije da oni koji su nezadovoljni njihovom pobjedom pripremaju niz provokacija.

“Oblače naše majice, nabavili su čak i mantije SPC kako bi glumili sveštenstvo”, rekao je Mandić.

On se zahvalio svim građanima Crne Gore koji su, kako kaže, glasali za promjene i onima koji su glasali za doskorašnju opoziciju.

“Moja poruka je da svima ono što smo mirom dobili, većinskom voljom, u miru i čuvamo, da jedni druge ne povrijedimo. Kako presjednik Nove sprske demokratije i sprski političar iz Crne Gore želim da se zahvalim srpskom narodu sa ovih prostora, koji je izdržao. Kao narod nijesmo nikad ništa hjteli da otmemo, ni Crnogorcima, ni Bošnjacima, Albancima, Hrvatima, već da budemo zajedno”, rekao je Mandić.

Funkcioner DF-a Milan Knežević je kazao da crnogroska nezavisnost nije dovodena u pitanje, te da ne planiraju povratak u srednji vijek.

“Mi nismo planirali nikakvo ustavno nasilje, napad na policajce, napad na institucije sistema. Zbog Milana Kneževića nije zapalakala nijedna majka u Crnoj Gori. Pružam ruku za saradnju bez obzira na ideološke razlike”, rekao je Knežević.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve