Četvrtak, 25 Aprila, 2024
Rubrika:

Mandić pozvao opoziciju i građane na proteste

On poziva sve iz opozicije da, kako je kazao, zajedno obiđu Crnu Goru i razgovaraju sa svojim pristalicama da se dogovore kako da izađu na proteste i da im obećaju da proteste neće ugušiti već da će se boriti do kraja

Jedan od lidera Demokratskog fronta Andrija Mandić danas je u Skupštini pozvao ostatak opozicije i građane da organizuju velike proteste. Za to je, kako je kazao, potrebno mnogo odlučnosti i hrabrosti, a vjeruje da će protestima uspjeti da obore režim.

Andrija Mandić (screenshot youtube)

Mandić je kazao da DF planira i osmišljava da zajedno sa drugima iz opozicije organizuje velike proteste.

On poziva sve iz opozicije da, kako je kazao, zajedno obiđu Crnu Goru i razgovaraju sa svojim pristalicama da se dogovore kako da izađu na proteste i da im obećaju da proteste neće ugušiti već da će se boriti do kraja.

“Građani Crne Gore iskazuje potpunu spremnost da poslije svih ovih progona naših političara posbno sada otvorenog progona poslanika i predsjednika Pokreta za promjene Nebojše Medojevića kao i nemogućnosti dobijanja tehničke vlade što je dominantno u interesu oostataka opozicije da predložimo svima da izađemo na ulice i snagom naroda obporimo ovaj režim i dobijemo poštene izbore za godinu dana”, kazao je Mandiću crnogorskom parlamentu.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve