Subota, 20 Aprila, 2024
Rubrika:

Mandić položio vijenac srpskom oficiru Leovcu

Mandić je zajedno sa svojim saradnicima Milanom Lekićem, Markom Kovačevićem i drugim funkcionerima DF-a, posjetio je danas vječnu kuću srpskog oficira Predraga Leovca i položio vijenac na njegov grob u pljevaljskom selu Tikovi

Predsjednik Nove srpske demokratije (NSD) Andrija Mandić zajedno sa svojim saradnicima Milanom Lekićem, Markom Kovačevićem i drugim funkcionerima DF-a, posjetio je danas vječnu kuću srpskog oficira Predraga Leovca i položio vijenac na njegov grob u pljevaljskom selu Tikovi.

“Prisustvovao sam pomenu koji je organizovala porodica Leovac na Veliki petak, najtužniji dan u hrišćanstvu, kada čak ne zvone ni zvona na crkvama. Prošlo je 24 godine od Predragove junačke pogibije na Košarama 1999. godine”, napisao je Mandić u objavi na Twitter-u.

On je, kako podjeća, tada imao nepunih 24 godine.

“Zaista mi je bila izuzetna čast što sam njegovim roditeljima uručio portret njihovog sina viteza. Heroji poput srpskog oficira Leovca zauvijek će ostati važni simboli u kolektivnom pamćenju našeg naroda”, naveo je Mandić u objavi.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

4 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
RIR
14.04.2023-21:15 21:15

…koliko nas sjecanje služi —od te godine , pogibije ovo je PRVI put !
/bez riječi…/

Freedom
15.04.2023-07:48 07:48

Žalosti od ovih roditelja šta dozvoljavaju, da im manipulišu i koriste smrt djeteta u političke svrhe. Za njih je njino dijete heroj, a za Vojvodu i društvo je samo sredstvo za ubiranje političkih poena i kupljenje stada. Al i roditelji su dio stada tako da je u redu.

Robi
15.04.2023-09:18 09:18

Crkvena drzava crna gora !!!!
Ko Iran.
Gde ste crnogorci miljanovi …..

COL
15.04.2023-10:07 10:07

Da nije bilo politike ovijeh što polažu vijenac Ovo momče bi na radost svoje familije bilo živo i ne bi mu huškači držali parastos. Licemjerna je i njegova porodica koja podržava one zbog čije politike je ovo momče i mnogo druge momčadi stradalo, a pogotovo što huškači nijesu svoje sinove braću ni rođake, a bogomi ni sebe, poslali na košare i druga stratišta da ubijaju ili budu ubijeni.