Srijeda, 17 Aprila, 2024
Rubrika:

Mandić otvoreno prijeti: Ako Joanikija pošljete u Spuž, spremite uniforme

Kako je Mandić istakao, a što se čuje na snimku koji je DF objavio na svojoj Facebook stranici, on je  informaciju da će episkop Joanikije biti prebačen u Istražni zatvor u Spužu dobio od poslanika Budimira Aleksića

Jedan od lidera Demokratskog fronta Andrija Madnić danas je u Skupštini najavio haos u zemlji ukoliko episkop SPC Joanikije, koji se nalazi u tužilačkom pritivoru u Nikšiću, bude prebačen u zatvor u Spužu.

foto Arhiva

“Ako vladiku Joanikija pošaljete u Spuž, više neću u ime DF-a imati nikakvu obavezu prema obećanju koje smo dali Mitropolitu, nego ću tražiti od njega da zajedno pozovemo Crnu Goru i da ne dozvolimo da vladika Joanikije bude u spuškom zatvoru po cijenu da taj zatvor više ne postoji.

“A ako vladiku Joanikija pošaljete u Spuž, spremite se da i vi obučete uniforme i zastupate to što mislite da je ispravno”, zaprijetio je Mandić, obraćajući se poslaniku DPS-a Nikoli Rakočeviću.

Kako je Mandić istakao, a što se čuje na snimku koji je DF objavio na svojoj Facebook stranici, on je  informaciju da će episkop Joanikije biti prebačen u Istražni zatvor u Spužu dobio od poslanika Budimira Aleksića.

“Možda vi želite, imam i takve informacije, da izazovete građanske sukobe u Crnoj Gori, zato što oni koji su ukrali milijarde vjeruju da će NATO pakt da im obezbjedi privatnu državu gdje će moći da uživaju u tim milijardama. Ali, da znate, ovdje na ovom prostoru, to je granica i limes preko koga neće preći pravoslavni narod Crne Gore. Vidjeli ste sinoć šta je bilo bez ičijeg poziva šta je bilo, a biće vjerovatno i noćas”, naveo je Mandić.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve