Četvrtak, 28 Marta, 2024
Rubrika:

Mandić: Odgovor čekamo do petka, izbor nove Vlade oročen na 30 dana

Predlažemo da u roku od mjesec dana postignemo dogovor oko novog premijera i nove Vlade. Očekujemo da ćemo u petak biti u mogućnosti da predočimo kako mi zamišljamo novu Vladu- poručio je Mandić

Što se tiče Demokratskog fronta za nas je model rekonstrukcije vlade mrtav, a postojeće stanje je neodrživo, kazao je jedan od lidera te partije Andrija Mandić.

Kako je kazao, opcija je izbor nove Vlade od partija parlamentarne većine, ali ne i sa DPS-om.

-Konačan dogovor je da u petak do podne dobijemo odgovor parlamentarne većine ko želi da učestvuje u tim pregovorima. Demokratski front će uraditi sve što može da dođemo do takvog dogovora- kazao je Mandić.

On je dodao da ova Vlada zaslužuje da bude promjenjena.

-Građani koji su podržali tu Vladu očekuju da bude promjenjena. U petak ćemo dobiti konkretan odgovor. DF je spreman da odgovori na sve različite vrste dogovora- navodi Mandić.

Kako je kazao, danas su saopštili da je izbor nove Vlade oročen na 30 dana.

-Predlažemo da u roku od mjesec dana postignemo dogovor oko novog premijera i nove Vlade. Očekujemo da ćemo u petak biti u mogućnosti da predočimo kako mi zamišljamo novu Vladu- poručio je Mandić.

Sastanku su prisustvovali Miloš Konatar i Zoran Mikić iz Građanskog pokreta URA, Zdenka Popović iz Demokrata,  Vladimir Joković iz SNP-a, Goran Danilović iz Ujedinjene Crne Gore, Miodrag Lekić izb Demosa, Maksim Vučinić iz ispred Radničke partije, kao i Marko MIlačić iz Prave Crne Gore.

Ispred Civisa je prisustvovao Srđan Pavićević.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Backovic E.
08.11.2021-22:08 22:08

Četnička bratija je malo nervozna!!!