Četvrtak, 28 Marta, 2024
Rubrika:

Mandić: Očekivali smo od Vlade snažnu akciju, a dobili smo molbe prema direktoru policije i specijalnom tužiocu da podnesu ostavke

"'Mi ćemo dati sve od sebe da pomognemo Vladu da dođe do tog saznanja i da Crnu Goru učini boljom zemljom, a to znači da izgradi drugačije odnose sa Srbijom'', rekao je Mandić.

Jedan od lidera Demokratskog fronta Andrija Mandić kazao je za Happy TV da su ”pala krupna obećanja od nove Vlade” kada su u pitanju hapšenja.

”Od tog velikog obećanja mi danas imamo molbe prema direktoru policije, glavnom specijalnom tužiocu… da podnesu ostavke. Mi smo očekivali i podržavali Vladu, nadajući se i vjerujući da će krenuti da prave diskontinuitet sa dosadašnjom vlašću, a onda se sve završava sa nekim molbama koje niko nije očekivao. Očekivali smo snažnu akciju”, rekao je Mandić.

Prema njegovim riječima, ljudi koji su podržali njihovu koaliciju i promijenili vlast u Crnoj Gori, ”tražili su od nove Vlade da što hitnije i brže raskine sa lošim načinom rada”.

”Dobili smo snažnu retoriku, ali izostaju akcije”, dodaje Mandić.

Na pitanje voditelja – ”da li će Crna Gora prestati da bude antisrpska sa ovom Vladom”, Mandić kaže da očekuje da će prestati.

”Znam jedno, mi ćemo dati sve od sebe da pomognemo Vladu da dođe do tog saznanja i da Crnu Goru učini boljom zemljom, a to znači da izgradi drugačije odnose sa Srbijom. Bar onakve kakvi su bili u prošlosti, jer nemamo nikog bližeg od Srbije”, kaže Mandić.

 

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve