Četvrtak, 25 Aprila, 2024
Rubrika:

Mandić: Nije kasno da Krivokapić i Leposavić nastave da rade zajedno

Prema njegovim riječima, tema oko koje su postigli apsolutno jedinstvo i zbog čega treba Leposavić da bude kažnjen je njegova nedavna ekspertska ocjena o zločinu u Srebrenici

Još nije kasno da se prihvati predlog DF-a, pa da premijer Zdravko Krivokapić i ministar pravde, ljudskih i manjinskih prava Vladimir Leposavić nastave da rade zajedno, poručio je predsjednik Nove srpske demokratije Andrija Mandić.

“Svi poslanici Mila Đukanovića i njihovi sateliti podržali su premijera Krivokapića protiv ministra Leposavića”, navodi Mandić.

Prema njegovim riječima, tema oko koje su postigli apsolutno jedinstvo i zbog čega treba Leposavić da bude kažnjen je njegova nedavna ekspertska ocjena o zločinu u Srebrenici.

“Dakle, 40 poslanika opozicije, predvođenih SDP-om, podržalo je premijera jer znaju da nije moralno rušiti svoga ministra uz pomoć političkih neprijatelja”, napisao je Mandić na Twitter-u.

Tim činom se, kako je rekao, “naša velika, ne samo politička, nego i moralna pobjeda od 30. avgusta, ponižava i prlja”.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Lijepa CG
24.04.2021-17:15 17:15

Jutros vas Cetnicki saradnik Bato Carevic bio je na TV HAPPY blatio ka i vi CRNU GORU -DPS–Milo-KOMITE nista nam ne mozete svaki dan smo jaci mozete samo da kmecite po Srbiji nikad nas unistit ne mozete a vi ste na raspiratoru nikad vise necete bit ispred CRNOGORACA!