Petak, 19 Aprila, 2024
Rubrika:

Mandić prijeti: “Oružja ima. Ne smijete uraditi ono što ste naumili, desiće se strašne stvari”

Poslanik i jedan od lidera Demokratskog fronta (DF), Andrija Mandić, pozvao je danas Vladu da povuče iz skupštinske procedure Predlog zakona o slobodi vjeroispovijesti

Poslanik i jedan od lidera Demokratskog fronta (DF), Andrija Mandić, pozvao je danas Vladu da povuče iz skupštinske procedure Predlog zakona o slobodi vjeroispovijesti.
Andrija Mandić

On je, predlažući u parlamentu da se uvede novi praznik, 13. novembar – Dan Petra II Petrovića Njegoša, crnogorski praznik kulture, rekao da vlast želi da otme Njegoševu crkvu.

„Nemojte da idemo ovim putem, jer ćemo ući u ono o čemu piše Gorski vijenac. Nemojte ići tim putem, jer će se desiti strašne stvari u Crnoj Gori, koje mi ne želimo da se dese“, istakao je on.

Mandić je rekao „da smo spremni da ispunimo dužnost koju su ispunili naši preci“

„Pozivamo muslimane i katolike da se ne miješaju u ovo. Sve ovo se vidjelo u istoriji Crne Gore, završilo se katastrofama, i niko nikoga nije temeljitije istrebljivao nego što smo mi u Crnoj Gori jedni druge“, naveo je on.

Poslanik DF-a je poručio da ih niko ne može zaplašiti.

„Više u Crnoj Gori ima zakopanog oružja, nego u vojnim i policijskim magacinima. Prva krv koja padne u Crnoj Gori – neće niko od onih kojima je nanijeto zlo otići kod (Milivoja) Katnića, (Veselina) Veljovića, (Vesne) Medenice…, nego zakucati na vrata onome kako bi taj dug naplatio. To moraju da znaju i (Milo) Đukanović, i (Duško) Marković, i Veljović. To je poruka koju morate da razumijete“, zaključio je Mandić.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve