Petak, 19 Aprila, 2024
Rubrika:

Mandić: Na molbu Mitropolita nećemo ovdje da napravimo “bugarsku skupštinu”

Ako za šta vrijedi stradati, to je za crkvu i vjeru, naveo je Mandić

Poslanik DF-a Andrija Mandić tražio je da se obrati građanima danas na plenumu.

„Gledajući kako dolazi mitropolit, svešteneci i monasi… suze su mnogima krenule dok su monahinje nosile transparent „U imenu božjem je sud i pravda“. Obukle su odoru Hristovih vojnika i svrstale su u božju vojsku, što i mi želimo, i poslale poruku: zašto nam ovo radite“, rekao je Mandić.

Ako za šta vrijedi stradati, to je za crkvu i vjeru, naveo je Mandić.

„Mi koji smo spremni da ginemo… Odustali smo od onog što smo planirali na molbu Mitropolita. Htjeli smo napravimo bugarsku skupštinu ovdje u skupštini. To je ona skupština koja ne može da se održi, a imali smo snage za to“, pojasnio je Mandić.

“Posljednji put apelujem – ne činite ovo”, poručio je Mandić poslanicima. “Navlačite grijeh na vaše porodice, navlačite prokletstvo”, dodao je.

Pozvao je i moli monaštvo i episkope da preispitaju odluku. “Mi smo spremni da čvrsto stanemo, da stradamo za crkvu. Ne želimo jeftine političke poene time što želimo da branimo crkvu”, istakao je Mandić.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
GRAĐANSKI
24.12.2019-19:07 19:07

Znači ništa od benzina ili nafte, šibica(renja) i samozapaljenja! A, baš sam se vazda pita’ – kako je to izgledalo u srednjem vijeku? Skapula ni Đordano Pipun!