Subota, 20 Aprila, 2024
Rubrika:

Mandić: Moj jedini protivkandidat je Đukanović; Govornici poručivali – Kosovo je srce Srbije, a Metohija duša Crne Gore

Istakao je da jedino Demokratski front zna kako da se preuredi Crna Gora

Predsjednički kandidat Demokratskog fronta Andrija Mandić na završnom skupu u Podgorici poručio je da ima samo jednog protivnika, a to je Milo Đukanović.

– Naša Crna Gora je konačno pobijedila, a na tradiciji stare Crne Gore ponašaćemo se kao naši preci. Onaj koji je pao, koji je oboren i ne može ništa da više uradi protiv nas, odlazi u prošlost, poručio je on.Mandić je pozvao sve one koji su iz straha glasali DPS da im se pridruže i da dođu zajedno da grade Crnu Goru. Sa druge strane, Mandić je poručio i da oni koji su pljačkali i krali državu, moraju da se suoče sa sudovima.

Poručio je svojim članovima partije koji su na funkcijama da zapošljavaju nove ljude, a obećao je da će državi vratiti sve ono što je bivši režim opljačkao.

– Pozivam sve naše komšije da podrže ujedinjenu i ovako slobodnu Crnu Goru. Mi smo se opredijelili da se mirimo sa našim komšijama iako nikad nismo prešli liniju koja je mogla da nas odvede u sukobe, istakao je Mandić.

Istakao je da jedino Demokratski front zna kako da se preuredi Crna Gora.

– Hoćemo u miru da živimo sa svima i sa Bošnjacima, Hrvatima i sa svima… Trideset godina je Đukanović dijelio Crnu Goru, to vrijeme dijeljenja je iza nas. Mi moramo biti najjači 19. marta, moramo ići naprijed okupljeni oko jedne ideje, oko pomirenja. Moramo ići naprijed, naglasio je on.

Više govornika govorilo je o Kosovu. Tako su poručili da je Kosovo srce Srbije a Metohija duša Crne Gore.

IzvorDan

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

2 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Safet
17.03.2023-21:50 21:50

Hoćemo u miru da živimo sa svima i sa Bošnjacima, Hrvatima i sa svima- Tako su Draza i Pavle Djurisic govorili pa na Bozic u gluho doba noci poklase sve sto nije bilo cetnicko ko ce vama sto vjerovati – Andrija Mandić, Jakov Milatović, Goran Danilović i Aleksa Bečić se, nipočemu ne razlikuju.!Nema više Đeda da pokaže put, niti litija da udahnu prijeko potrebno samopouzdanje za konačan slom Crne Gore.Otprilike, kao kada bi neko prije 80 godina tražio da se odlučite između Draže Mihailovića, Milana Nedića, Dimitrija Ljotića i Pavla Đurišića.!

Strme
18.03.2023-10:05 10:05
Reply to  Safet

Muchi zivino dukljasko- turska…