Srijeda, 24 Aprila, 2024
Rubrika:

Mandić: Krivokapić nas je prevario, ali to ne znači da je on političar nego prevarant

Mandić, koji boravi u Beogradu, je gostujući na TV Pink rekao da smo u Crnoj Gori imali ''vjerolomni čin da predsjednik Vlade nije želio da potpiše Temeljni ugovor sa SPC i očigledno da ga neće ni potpisati''

Premijer Zdravko Krivokapić nas je prevario, ali to ne znači da je on političar, to znači da je neko prevarant, poručio je jedan od lidera Demokratskog fronta, Andrija Mandić.

Lider DF-a, koji boravi u Beogradu, je gostujući na TV Pink rekao da smo u Crnoj Gori imali “vjerolomni čin da predsjednik Vlade nije želio da potpiše Temeljni ugovor sa SPC i očigledno da ga neće ni potpisati”.

Mandić smatra da takva vrsta političara, kakav je Krivokapić, “da jedno zastupa u predizbornoj kampanji, da pravi drugi dogovor sa onima koji su ga podržali, a da radi nešto sasvim treće, i nije neki političar”.

“Ako bi ocjenjivali da li je on nas prevario ili nije, jeste. Prevario nas je. Ali to što nas je prevario, ne znači da je on političar. To znači da je neko prevarant”, rekao je Mandić.

Predsjednik Vlade i njegova Vlada ne isporučuje proizvod za koji smo mi dali njemu podršku da bude premijer.

“Radi sve da nam nanese štetu. U suštini trudi se da zastupa interese onih koji nisu učestvovali u izborima i koji djeluju sa antisrpskih poziciju u Crnoj Gori”, poručuje Mandić.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

2 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Mrkla noc
28.06.2021-10:32 10:32

Otisao da blati CRNU GORU ovaj cim udje u Srbiju treba ga pocerat na Kosovo da tamo zivi nebili jos vise pobijelijo!

mara
29.06.2021-04:07 04:07

e jado jadni, izdajnike niko ne voli, sutnucete Vucko prvom prilikom….