Utorak, 23 Aprila, 2024
Rubrika:

Mandić: Krivokapić i Abazović od zagrljaja stigli do teških optužbi, DF nikada neće izdati

Mandić je za TV Prva kazao da su jučerašnja konferencija za štampu vicepremijera Abazovića i današnje obraćanje premijera Krivokapića, najbolje su lice i naličje ove Vlade.

Premijer Zdravko Krivokapić i vicepremijer Dritan Abazović su od velike ljubavi i grljenja stigli do razmjene niskih udaraca i teških optužbi, poručio je lider Nove srpske demokratije Andrija Mandić navodeći da su čelni ljudi izvršne vlasti pokušali da istope veliku pobjedu sa izbora.

Mandić je za TV Prva kazao da su jučerašnja konferencija za štampu vicepremijera Abazovića i današnje obraćanje premijera Krivokapića, najbolje su lice i naličje ove Vlade.

“Demokratski front je upozoravao da će se ovo jednom završiti i od nekadašnje velike ljubavi i grljenja stigli smo dotle da padaju niski udarci i teške optužbe. Nije bilo teško zaključiti da će se na kraju sve i tako odigrati. Demokratski front ima dovoljno iskustva da zna u kojem pravcu se kretala ova lađa od samog početka otkako je konstituisana”, naveo je Mandić.

Pokušali su, kako je dodao, Krivokapić i Abazović da od starta veliku narodnu pobjedu istope kao kocku šećera u mutnoj vodi.

“Građani moraju da znaju da postoji DF i da nikada nećemo izdati. Nije baš lako realizovati sve što je neko zamislio da treba da uradi. Ako se vratimo unazad 15 mjeseci i onog grljenja, kada su Krivokapić i Abazović uspjeli da izbace Front iz izvršne vlasti, tada su bili srećni, mislili su da su stigli do cilja, a danas ih gledamo tužno i nije pitanju politička tragedija zbog pobjede iz 30. avgusta ovo bi bila velika društvena komedija gdje bi svako mogao da se nasmije glavnim akterima predstave koja se završava ovako neslavno”, zaključio je Mandić.

IzvorPobjeda

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

2 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Cetinjanka
19.01.2022-02:58 02:58

Zlo te naslo Cetnicki vojvodo kakva velika pobjeda to je bila prevara uvjerit cemo vas da nikad vise Okupatorske Cetnicke splacine vladat CRNOM GOROM nece!

izdajica
19.01.2022-09:09 09:09

Koga izdajica nece izdat nije jasno?Ako grdjanin CG izda CG kako se to onda zove…. novi Zidani modt!