Srijeda, 24 Jula, 2024
Rubrika:

Mandić: Ispoštovati koalicioni sporazum u Beranama, u suprotnom čestitije vratiti mandat stranci

Mandić je podsjetio da su dogovor i koalicioni sporazum, postignut nakon lokalnih izbora u tom gradu 2022. godine, precizirali da će nakon dvije godine doći do rotacije na tim ključnim mjestima

Predsjednik Skupštine i lider Nove srpske demokratije (NSD) Andrija Mandić pozvao je sve odbornike iz redova koalicije “Za budućnost Berana” da ispoštuju koalicioni sporazum na kojem se zasniva vlast u tom gradu, te da za predsjednika lokalnog parlamenta izglasaju Vuka Todorovića, a za čelnika grada Damjana Ćulafića.

Mandić je podsjetio da su dogovor i koalicioni sporazum, postignut nakon lokalnih izbora u tom gradu 2022. godine, precizirali da će nakon dvije godine doći do rotacije na tim ključnim mjestima.

– Ljudi koji pripadaju koaliciji “Za budućnost Berana” su se okupili oko ideja dostojanstva, morala, časti i istine u politici i upravo zbog toga vjerujem da će ispoštovati ono za šta su dali svoju riječ i potpis, upravo onako kako je to učinjeno i u Budvi 2018. godine između tadašnjeg DF-a i Demokratske Crne Gore – naveo je Mandić na mreži X.

Ukoliko se neko od odbornika ne slaže sa poštovanjem date riječi, čestitije je, poručuje Mandić, da mandat vrati svojoj stranci, koaliciji, odnosno građanima koji su istu birali.

– Umjesto da uslijed sosptvenog neslaganja ruši ono za šta se svi ostali zalažu – zaključio je Mandić.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve