Četvrtak, 25 Aprila, 2024
Rubrika:

Mandić i Knežević: Zbog slučaja Jovanovića da se stidi Vlada

Mandić i Knežević su istakli da porodica Jovanović ima punu podršku i brigu Demokratskog fronta

Lideri DF Milan Knežević i Andrija Mandić  poručili su da Pogoričanin Risto Jovanović treba da bude ponosan zbog svog čina i odbrane monahinje, i isto tako, na Rista i njegov ljudski i civilizovani postupak  treba da je ponosna njegova porodica, prijatelji i svi širom srpskih zemalja, koji drže do tradicionalnih vrijednosti i kosovskog zavjeta.

Poručili su da zbog minimiziranja slučaja Jovanovića treba da se stide svi, a naročito Ministarstvo vanjskih poslova i Vlada.

“Sa druge strane, neka se stide svi oni koji su pokušali da minimiziraju ovaj događaj, a naročito Ministarstvo vanjskih poslova i Vlada koja danima obmanjuje građane u vezi ovoga slučaja. Podsjećamo da ta Vlada još uvijek ne želi da povuče odluku o protjerivanju ambasadora Srbije Vladimira Božovića koji je bez bilo kakvog smislenog razloga udaljen iz Crne Gore, a uredno servisira predstavnike lažne države Kosovo, umjesto da prema njemu postupi na nacin koji su zasluzili”, poručeno je nakon susreta.

Prema njihovim riječima to je samo jedan u seriji “antisrpskih poteza” aktuelne vlade, te da ih to neće pokolebati u borbi “za svakog našeg čovjeka, za odbranu našeg naroda”.

Mandić i Knežević su istakli da porodica Jovanović ima punu podršku i brigu Demokratskog fronta.

“Svi smo sigurni u jedno – Risto će izdržati i uskoro biti sa svojom porodicom i prijateljima”, zaključuje se u saopštenju Nove srpske demokratije.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve