Petak, 29 Marta, 2024
Rubrika:

Mandić i Knežević zahvalili tvorcu Sputnjika V, on pozvao građane Crne Gore da se vakcinišu u Moskvi

Lideri DF-a Gincburga su pozvali da ovog ljeta posjeti Crnu Goru i bude njihov gost

Lideri Demokratskog fronta, Andrija Mandić i Milan Knežević, tokom radne posjete Ruskoj Federaciji obavili su niz sastanaka s predstavnicima Dume, Ministarstva vanjskih poslova, vodećim ličnostima ruskog avio-saobraćaja, turizma i ekonomije, a danas su se susreli i sa akademikom Aleksandrom Gincburgom, načelnikom Instituta Gamaleja koji je izumio vakcinu Sputnjik V.

Kako je saopšteno iz DF-a, u prijateljskom i srdačnom razgovoru lideri te koalicije su se zahvalili Gincburgu na globalnom doprinosu u borbi protiv pandemije koronavirusa.

“Akademik je iskazao zadovoljstvo povodom posjete Andrije Mandića i Milana Kneževića Institutu „Gamalej“, uputivši posebnu poruku crnogorskim građanima o medicinskoj sigurnosti i značaju vakcine Sputnjik V, čija se isporuka Crnoj Gori uskoro očekuje. Gincburg je pozvao i građane Crne Gore da, u organizaciji države i DF-a, posjećuju Moskvu, da se tom prilikom vakcinišu i još jednom uvjere kako besprijekorno funkcioniše ruski zdravstveni sistem”, navode u DF-u.

Lideri DF-a su, kako navode, Gincburga pozvali da ovog ljeta posjeti Crnu Goru i bude njihov gost.

“Na tome se Gincburg zahvalio, prihvativši poziv uz najljepše želje i pozdrave svim crnogorskim građanima”, zaključuju u DF-u.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

2 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Mirko
03.07.2021-19:36 19:36

Ništa bez Jevreja. Ups, Mandiću niko nije rekao da čovjek nije pravoslavni hrišćaninin? A sva namjera im bila da ništa ne može bez majke Rusije i pravoslavlja…

Sara
03.07.2021-19:41 19:41

Svetosavske -fasisticke budale..Bleju..dje god stizu..momentalno im je sve dozvoljeno…